Ο Γιώργος Κοντραφούρης στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Στο πλαίσιο του κύκλου των εκδηλώσεων «Κυριακάτικα Μουσικά Πρωινά», που διοργανώνει το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο και το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
Συναυλία με τον διεθνούς φήμης πιανίστα της τζαζ Γιώργο Κοντραφούρη πραγματοποιήθηκε χθες στο κατάμεστο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, στο πλαίσιο του κύκλου των εκδηλώσεων «Κυριακάτικα Μουσικά Πρωινά», που διοργανώνει το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο και το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
Ο Γιώργος Κοντραφούρης, πλαισιώθηκε από τους Κωστή Φαναρά (κιθάρα) και Έκτορα Ρέμσακ (τύμπανα), που συναποτελούν το «Baby Trio» και την τραγουδίστρια Δήμητρα Κοκκινοπούλου. Στη συναυλία συμμετείχε και το πειραϊκό σχήμα «Brige Quintet», το οποίο αποτελείται από τους: Νικόλα Χάλαρη (πιάνο, συνθέσεις), Μίνο Πετσετάκη (ηλεκτρικό μπάσο), Κωστή Πολυδώρου (άλτο σαξόφωνο), Κλέαρχο Χαλούλος (φλάουτο), Έκτορα Ρεμσάκ (τύμπανα).
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου, ο Αντιδήμαρχος Πληροφορικής, Επικοινωνίας, Διαφάνειας και Διαδικτυακής Πύλης κ. Ανδρέας Βεντούρης και ο Πρόεδρος της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Χαράλαμπος Λιακόσταυρος.
- Τραμπ: Καλεί τη Χαμάς να αποστρατιωτικοποιηθεί «πλήρως και άμεσα»
- Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επενδύει στην Αγγλία – Τα επιχειρηματικά πλάνα του CR7 στο Μάντσεστερ
- O Γκιννής σταματάει τον αθλητισμό – Χάθηκε η ελπίδα της Ελλάδας για μετάλλιο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς
- ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 0-0: Χωρίς νικητή το ντέρμπι στην Τούμπα
- Παναθηναϊκός: 8 νίκες σε 17 παιχνίδια μέσα στο 2026
- Αν μοιάζεις με την Carrie και δηλώνεις ερωτευμένη με έναν εκκεντρικό άνδρα σαν τον Mr. Big σου έχουμε άσχημα νέα





