«Ο Ολυμπιακός συμμετέχει στα προγράμματα της Ε.Ε. για τη διάδοση όλων των αθλημάτων»
Tο 2019 η παρουσία του Ολυμπιακού στα Ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus+ εντείνεται ακόμα περισσότερα καθώς συμμετέχει σε 5 νέες πρωτοβουλίες έχοντας τον ρόλο του συντονιστή σε δύο από αυτές.
Ο Ολυμπιακός το 2019 θα συμμετάσχει σε 5 ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus+ ,έχοντας τον ρόλο του συντονιστή σε δύο από αυτές.
Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη με δήλωση της το αποκάλυψε τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός δείχνει έμπρακτα πως είναι το μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο, ενώ έδωσε μία μικρή γεύση για το τι θα ακολουθήσει τη νέα χρονιά όσον αφορά τις κοινωνικές δράσεις του συλλόγου.
Αναλυτικά η δήλωση της Χριστίνας Τσιλιγκίρη: «Ο Ολυμπιακός είναι το μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο και το δείχνει έμπρακτα, συμμετέχοντας στα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη διάδοση όλων των αθλημάτων καθώς και για την διάδοση των Ολυμπιακών ιδεών, αξιών και αρχών».
- Λίβανος: Κατηγορεί το Ισραήλ ότι ψέκασε το έδαφός του με γλυφοσάτη
- Στα σκαριά, πολυμερής εμπορική συμφωνία για τα κρίσιμα ορυκτά
- Πυρηνικά όπλα: Παγκόσμια ανησυχία καθώς έληξε η τελευταία συμφωνία ΗΠΑ – Ρωσίας για τον έλεγχό τους
- Από το Sell America στο Buy Europe – Aλλάζουν στρατόπεδο (;) οι επενδυτές
- Βενεζουέλα: Αποφυλάκισε άλλους 17 πολιτικούς κρατούμενους
- Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα διαβουλεύσεων ανάμεσα σε Ουκρανία και Ρωσία με διαμεσολάβηση των ΗΠΑ

