Μια ανάσα από τον Μπράουν ο ΟΦΗ (vid)
Την περίπτωση του 28χρονου μπακ, Κρίστοφερ Μπράουν, φέρεται να εξετάζει θερμά ο ΟΦΗ ενόψει της επικείμενης μεταγραφικής περιόδου.
Κάτοικος Ηρακλείου Κρήτης ετοιμάζεται να γίνει ο Κρίστοφερ Μπράουν, με τον ΟΦΗ να έχει αποφασίσει ήδη την πρώτη της κίνηση στην σκακιέρα των ,μεταγραφών. Γεννημένος στο Αμβούργο, με καταγωγή από την Γκάνα, 28χρονος μπακ αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο δεξιά, όσο και αριστερά στη γραμμή της άμυνας.
Ο έμπειρος άσος έμαθε την Α-Β του ποδοσφαίρου στις ακαδημίες του Αμβούργο, ενώ το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε στη Σεντ Πάουλι. Ακολούθησαν διάφορες ομάδες της δεύτερης κυρίως κατηγορίας της Γερμανίας, μέχρι το 2016 και την μετακόμισή του στην Ολλανδία για τη Φορτούνα Σιτάρντ.
Με την ομάδα του Λάζαρου Λάμπρου, αγωνίστηκε σε συνολικά 63 ματς, αλλά φέτος δεν υπολογιζόταν από τον προπονητή με αποτέλεσμα να έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής με τη δεύτερη ομάδα της. Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ, ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα μας για λογαριασμό των Μελανόλευκων, ενώ άμεσα αναμένεται να μεταβή στην Κρήτη για να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες.
- Βενεζουέλα: Αποφυλάκισε άλλους 17 πολιτικούς κρατούμενους
- Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα διαβουλεύσεων ανάμεσα σε Ουκρανία και Ρωσία με διαμεσολάβηση των ΗΠΑ
- Roblox: Η Αίγυπτος προστέθηκε στη λίστα των χωρών που μπλοκάρουν την πρόσβαση στην πλατφόρμα
- Παγκράτι: Συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο έξω από τράπεζα
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Το «μαύρο κουτί» της νέας τραγωδίας
- Στη Γερμανία το πιο γερασμένο εργατικό δυναμικό στην Ευρωζώνη



