Η απάντηση της Μισέλ Ομπάμα για τις «χρυσές» μπότες
«Τώρα είμαι ελεύθερη να κάνω ότι θέλω» απάντησε η Μισέλ Ομπάμα στα σχόλια για τις μπότες της που δεν ήταν και τόσο κολακευτικά
Στα επικριτικά σχόλια για… τις απαστράπτουσες και πανάκριβες μπότες της έσπευσε να απαντήσει η Μισέλ Ομπάμα μετά την τελευταία εμφάνισή της. «Τώρα είμαι ελεύθερη να κάνω ότι θέλω», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι εκκεντρικές μπότες άξιζαν πάνω από 3.900 δολάρια και προκάλεσαν πλήθος σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Πρόκειται για μπότες του οίκου Balenciaga, οι οποίες έκλεψαν την παράσταση κατά την τελευταία εμφάνιση της πρώην πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, για την προώθηση του βιβλίου της με τίτλο «Becoming».
Η κ. Ομπάμα διευκρίνισε πως δεν υπήρχε κάποιο ιδιαίτερο μήνυμα πίσω από αυτή την επιλογή. «Απλώς τις βρήκα πολύ χαριτωμένες. Είπα, αυτές είναι πολύ ωραίες μπότες» πρόσθεσε η ίδια.
Στην συνέντευξη που έδωσε στο Barclays Center της Νέας Υόρκης η πρώην πρώτη κυρία κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με τη στυλιστική της επιλογή, την ίδια στιγμή που η οικοδέσποινα Σάρα Τζέσικα Πάρκερ από το «Sex and the city» είχε επιλέξει ένα σύνολο που σε σχέση με αυτό της κ. Ομπάμα μπορεί να χαρακτηριστεί… συντηρητικό.
- Αηδία κι απόλαυση – Το ελβετικό τυρί που μυρίζει σαν βρώμικη κάλτσα και λατρεύεται τις γιορτές
- Πολλές ημερομηνίες, μία Πρωτοχρονιά – Πώς και πότε γιορτάζουν την αλλαγή του χρόνου ανά τον κόσμο
- Προπονητής Μπράιτον για Κωστούλα: «Είμαι ικανοποιημένος με την εξέλιξή του»
- Νέα Υόρκη: Ακραία χιονοθύελλα «σαρώνει» την πόλη – Πάνω από 1.600 ακυρώσεις πτήσεων, προβλήματα στους δρόμους
- Ναυάγιο τουριστικού σκάφους στην Ινδονησία: Αγνοείται τετραμελής οικογένεια από την Ισπανία
- Λάρισα: Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων – Στο νοσοκομείο 22χρονη τραυματίας


