Κούγιας για δολοφονία Τοπαλούδη: Στην αναπαράσταση θα αποδειχθούν τα ψέματα των κατηγορουμένων
Ο κ. Κούγιας διευκρίνισε ότι η αναπαράσταση του εγκλήματος θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα από την ανακρίτρια και εκεί θα φανεί ακριβώς τι έχει γίνει, καθώς οι δύο κατηγορούμενοι έχουν πέσει σε πολλές αντιφάσεις στις απολογίες τους.
Στην αναπαράσταση του εγκλήματος δίνει βαρύτητα ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας, καθώς όπως τονίζει μόνο εκεί θα φανούν τα ψέματα που έχουν ήδη πει οι δύο κατηγορούμενοι.
Ο κ. Κούγιας μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ανέφερε ότι η οικογένεια του θύματος, όπως και οι δικηγόροι δεν έχουν καμία ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο των ερευνών. Αυτό γίνεται μετά από αίτημα και του ίδιου να ενημερώνονται από την ανακρίτρια μια φορά το μήνα για να αποφεύγεται η επιλεκτική διαρροή πληροφοριών προς τα ΜΜΕ όπως έγινε κατ’ επανάληψη τις προηγούμενες ημέρες.
Όποια στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας προέρχονται από ενδιάμεσες υπηρεσίες που έχουν πρόσβαση στις έρευνες αλλά δεν αφορούν επίσημη ενημέρωση. Ο κ. Κούγιας διευκρίνισε ότι η αναπαράσταση του εγκλήματος θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα από την ανακρίτρια και εκεί θα φανεί ακριβώς τι έχει γίνει, καθώς οι δύο κατηγορούμενοι έχουν πέσει σε πολλές αντιφάσεις στις απολογίες τους.
- Λίβανος: 2 νεκροί σε νέα ισραηλινά πλήγματα στον νότο
- Μινεάπολη: Ο Τραμπ αποδίδει στους Δημοκρατικούς τις ευθύνες για τις δολοφονίες πολιτών από αστυνομικούς
- Ο χρυσός σπάει το φράγμα των 5.000 δολαρίων για πρώτη φορά στην ιστορία
- Γαλλία: Υπό κράτηση ο ινδός πλοίαρχος του Grinch που φέρεται να ανήκει στον «σκιώδη στόλο» της Ρωσίας
- Ιράν: Οι συλληφθέντες στις διαδηλώσεις θα δικαστούν το «συντομότερο δυνατόν»
- Η χρονιά των Hectocorns της τεχνητής νοημοσύνης: 100 δισ. μπαίνουν στο ταμπλό


