Κούγιας για δολοφονία Τοπαλούδη: Στην αναπαράσταση θα αποδειχθούν τα ψέματα των κατηγορουμένων
Ο κ. Κούγιας διευκρίνισε ότι η αναπαράσταση του εγκλήματος θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα από την ανακρίτρια και εκεί θα φανεί ακριβώς τι έχει γίνει, καθώς οι δύο κατηγορούμενοι έχουν πέσει σε πολλές αντιφάσεις στις απολογίες τους.
Στην αναπαράσταση του εγκλήματος δίνει βαρύτητα ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας, καθώς όπως τονίζει μόνο εκεί θα φανούν τα ψέματα που έχουν ήδη πει οι δύο κατηγορούμενοι.
Ο κ. Κούγιας μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ανέφερε ότι η οικογένεια του θύματος, όπως και οι δικηγόροι δεν έχουν καμία ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο των ερευνών. Αυτό γίνεται μετά από αίτημα και του ίδιου να ενημερώνονται από την ανακρίτρια μια φορά το μήνα για να αποφεύγεται η επιλεκτική διαρροή πληροφοριών προς τα ΜΜΕ όπως έγινε κατ’ επανάληψη τις προηγούμενες ημέρες.
Όποια στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας προέρχονται από ενδιάμεσες υπηρεσίες που έχουν πρόσβαση στις έρευνες αλλά δεν αφορούν επίσημη ενημέρωση. Ο κ. Κούγιας διευκρίνισε ότι η αναπαράσταση του εγκλήματος θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα από την ανακρίτρια και εκεί θα φανεί ακριβώς τι έχει γίνει, καθώς οι δύο κατηγορούμενοι έχουν πέσει σε πολλές αντιφάσεις στις απολογίες τους.
- Προβλέψεις σοκ για το πετρέλαιο – Μια ανάσα από τα 100 δολ.
- Ηράκλειο: Εργάτης έπεσε από ύψος και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι – Νοσηλεύεται στο «Βενιζέλειο»
- Σπουδαίος Πετρούνιας: Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο για τον «αρχοντα των κρίκων»
- «Μου έφαγαν 40.000 € , όλο μου το εφάπαξ» – Γνωστός Ηρακλειώτης εξομολογείται πως έπεσε θύμα απάτης Bitcoin
- Ξεκινούν τα play offs στην Α1 Γυναικών: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό
- Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Χρήστος Βαλαβανίδης


