Δεν είναι απλά ευκαιρία, είναι σχεδόν υποχρέωση για τον Άρη να νικήσει τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχει νίκη σε ντέρμπι μετά από τρία ματς, παρά το ότι τουλάχιστον σε δύο από αυτά μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα, ειδικά στο τοπικό ντέρμπι τη νίκη, σε περίπτωση αξιοποίησης του πέναλτι στο 1-1 από τον Γιουνές.
Σέβομαι τον Παναθηναϊκό και το Γιώργο Δώνη για τη δουλειά τους, δεν παραγνωρίζω ότι οι βαθμοί που κατέκτησαν δεν είναι 18 αλλά 24, ωστόσο ο Άρης είναι σήμερα σε μια πολύ καλή περίοδο, αντίστοιχη εκείνης του σερί των νικών στο ξεκίνημα της σεζόν.
To NBA εγκαταλείπει τα παλιά στερεότυπα και μετατρέπει τη γιορτή των αστέρων σε ένα «μίνι Παγκόσμιο Κύπελλο» σε μια ύστατη προσπάθεια να ξαναδώσει ένταση και νόημα στο θέαμα.
Ο Φερνάντο Αλόνσο παραδέχεται ότι η Aston Martin ξεκίνησε «με το αριστερό» με το AMR26, εξηγεί τις καθυστερήσεις και προειδοποιεί πως η νίκη στην Αυστραλία δεν είναι ρεαλιστικός στόχος.