Ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Καραπαπάς, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση του Europa League με «όπλο» της το Γεώργιος Καραϊσκάκης
Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Κωνσταντίνος Καραπαπάς αναφέρθηκε στο επικείμενο παιχνίδι των Ερυθρόλευκων στο Φάληρο κόντρα στη Μίλαν. Ο Διευθυντής επικοινωνίας των Πειραιώτων τόνισε χαρακτηριστικά ότι η πρόκριση στους «32» του Europa League μπορεί να έρθει για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μέσα στο «κάστρο της»!
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εξαιρετική επιθετική πολυφωνία απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που δεν είχε λύσεις κι έτσι επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Euroleague με 80-61.
Τζα Μοράντ και Ζακ Λαβίν είναι μερικά από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους Μπακς προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).