Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στους δρόμους λόγω της απεργίας στα μέσα μεταφοράς
Όσο περνάει η ώρα, η κίνηση αυξάνεται σε κεντρικές οδικές αρτηρίες δημιουργώντας κυκλοφοριακό χάος
Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας παρατηρείται από νωρίς το πρωί εξαιτίας της απεργίας που έχουν προκηρύξει εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς.
Η κίνηση σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής είναι ιδιαίτερα αυξημένη αυτή την ώρα. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Τροχαίας, μεγάλη κίνηση παρατηρείται στις εξής λεωφόρους: Κηφισού, Πέτρου Ράλλη (από Θηβών έως Κηφισό), Κατεχάκη, Μεσογείων, Κηφισίας, Παπανικολή, Ποσειδώνος (από Αλίμου έως Καραϊσκάκη), Βασ.Σοφίας (στην άνοδο), Βασ.Κωνσταντίνου, Συγγρού (στην άνοδο, από το ύψος της Λαγουμιτζή), Βασ.Αμαλίας, καθώς και στο λιμάνι του Πειραιά.
Οι οδηγοί οι οποίοι αναγκαστικά πήραν τα αυτοκινήτα τους για να πάνε στις δουλειές τους, θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή καθώς λόγω της σημερινής απεργίας στα ΜΜΜ, θα κινηθούν μόνο τα λεωφορεία και αυτά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
Όσο περνάει η ώρα, η κίνηση αυξάνεται σε κεντρικές οδικές αρτηρίες δημιουργώντας κυκλοφοριακό χάος.
- Ιταλία: Δημοσιογράφοι της RAI πάνε σε απεργία – Αιτία, γκάφες στη μετάδοση της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών
- Μια νίκη θα δώσει εισιτήριο τετράδας
- «Παίρνεις ναρκωτικά;» – Ο σκηνοθέτης του Wall Street υποτίμησε τον Μάικλ Ντάγκλας – Αυτός κέρδισε το Όσκαρ
- Χανιά: Ο Ρώσος δήμαρχος, η πρώην σύζυγος και ο εμπρησμός σε λάθος επιχείρηση
- Αξιολογείται – ακόμα – η συμμετοχή της Ελλάδας στην διάσκεψη του Συμβουλίου Ειρήνης του Τραμπ
- Οι καινοτομίες του Λανουά που (φέτος) έγιναν ρουτίνα



