Χωρίς Βασιλακάκη, Κιβρακίδη η αποστολή του Ατρόμητου εν όψει Ολυμπιακού

Ο Νταμίρ Κάναντι γνωστοποίησε την αποστολή του Ατρόμητου για το ματς με τον Ολυμπιακό, στην οποία δεν μπόρεσε να συμπεριλάβει τους Βασιλακάκη, Κιβρακίδη και Ουγκράι.

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Κυριακής (25/11, 19:00), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League. Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Νταμίρ Κάναντι με το πέρας της σημερινής (24/11) προπόνησης, δεν βρίσκονται τα ονόματα των Κυριάκου Κιβρακίδη, Θοδωρή Βασιλακάκη και Ρόλαντ Ουγκράι.

Ο πρώτος και ο δεύτερος διότι κρίθηκαν ανέτοιμοι από το επιτελείο των Περιστεριωτών, μετά την ίωση από την οποία ταλαιπωρήθηκαν, και ο Ουγκράι λόγω τραυματισμού. Φυσικά, πρόκειται για τρεις πολύ σημαντικές απουσίες για τον Ατρόμητο, ο οποίος θα κατέβει παροπλισμένος στο παιχνίδι με τους Ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Μανούσος, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Μάντσον, Γιαννούλης, Γαρουφαλιάς, Στρούγγης, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Νάτσος, Χατζηισαϊας, Κωτσόπουλος, Σάκιτς και Μπουσούλατζιτς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

«Ελαφρώς καλύτερα τα πράγματα» στις ευρωατλαντικές σχέσεις, δηλώνει ο Μητσοτάκης

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι «τα πράγματα είναι ελαφρώς καλύτερα» στις ευρωατλαντικές σχέσεις, εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά το πέρας της έκτακτης συνόδου κορυφής της ΕΕ.

Σύνταξη

Η ΕΕ χαιρετίζει τον Τραμπ για τους δασμούς, αμφιβάλλει για το Συμβούλιο Ειρήνης

«Θετική» έκρινε η ΕΕ την απόφαση του Τραμπ να μην επιβάλλει νέους δασμούς, την οποία χαιρέτισε, αλλά εξέφρασε τις «σοβαρές αμφιβολίες» της για το «Συμβούλιο Ειρήνης» του αμερικανού προέδρου.

Σύνταξη

Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς διαπραγματεύσεις και κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές

Η Ουκρανία και οι ΗΠΑ προτείνουν αμοιβαία κατάπαυση του πυρός για ενεργειακούς στόχους ανάμεσα στη Ρωσία και το Κίεβο και ο Λευκός Οίκος θέλει τριμερή συνάντηση με απευθείας διαπραγματεύσεις.

Σοφοκλής Αρχοντάκης
Σοφοκλής Αρχοντάκης

Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους

Σύμφωνα με πληροφορίες από την συνάντηση ανάμεσα στον διοικητή των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων και τον απεσταλμένο των ΗΠΑ για τη Συρία, Τομ Μπάρακ, οι συγκρούσεις οδεύουν προς τερματισμό.

Σύνταξη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007