Πρόεδρος Νάπολι: «Αν ο Καβάνι συμβιβαστεί με λιγότερα λεφτά, τον περιμένουμε με ανοικτές αγκάλες»

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, δήλωσε ότι περιμένει με ανοιχτές αγκάλες τον διεθνή Ουρουγουανό στράικερ, αν βέβαια εκείνος δεχτεί να υπογράψει με λιγότερα χρήματα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δήλωσε πως οι πόρτες των Παρτενοπέι είναι ανοιχτές για τον Έντινσον Καβάνι που προανήγγειλε μια μεγάλη μεταγραφή το προσεχές καλοκαίρι.

Πιο συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας των Ναπολιτάνων ρωτήθηκε για τα μεταγραφικά του συλλόγου και δήλωσε: «Δεν θα αγοράσουμε κανέναν τον Ιανουάριο, αλλά τον Ιούνιο θα αποκτήσουμε ένα μεγάλο όνομα».

Όσο για το ενδεχόμενο επιστροφής του Έντισον Καβάνι στην ομάδα τόνισε: «Εάν ο Καβάνι παρατήσει το Παρίσι και συμβιβαστεί με λιγότερα λεφτά, τότε τον περιμένουμε με ανοικτές αγκάλες».

Το συμβόλαιο του Ουρουγουανού στράικερ με την Παρί Σεν Ζερμέν εκπνέει το καλοκαίρι του 2020.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Οι «Δεσμώτες επιστρέφουν» προστατευμένοι από μουσειακό κέλυφος, στην Εσπλανάδα του Φαλήρου

Το σημαντικό εύρημα των “Δεσμωτών” του Φαλήρου, αφορά στην ομαδική ταφή ανδρών, η οποία εντοπίστηκε τον Μάρτιο του 2016, στο πλαίσιο του έργου ανέγερσης του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Σύνταξη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007