Κέρκυρα: «Δεμένα» τα πλοία ανοιχτού τύπου
Το απαγορευτικό απόπλου για τα πλοία ανοιχτού τύπου εξέδωσε το Λιμεναρχείο Κέρκυρας, καθώς οι άνεμοι φτάνουν στο Ιόνιο τα 8 με 9 μποφόρ
«Δεμένα» θα μείνουν, τουλάχιστον μέχρι τις απογευματινές ώρες, τα πλοία ανοιχτού τύπου («παντόφλες»), που εκτελούν δρομολόγια Κέρκυρας – Ηγουμενίτσας και Κέρκυρας- Παξών, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.
Το απαγορευτικό απόπλου για τα πλοία ανοιχτού τύπου εξέδωσε το Λιμεναρχείο Κέρκυρας, καθώς οι άνεμοι φτάνουν στο Ιόνιο τα 8 με 9 μποφόρ. Να σημειωθεί ότι κανονικά εκτελούνται από το πρωί τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια με πλοία κλειστού τύπου.
- Ειρηνικός: 2 νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ κατά πλεούμενου σε διεθνή ύδατα
- Σομαλιλάνδη: Το Ισραήλ υπερασπίζεται στο ΣΑ του ΟΗΕ την απόφασή του να την αναγνωρίσει
- Ουκρανία: Τη συνέχιση παροχής στρατιωτικής στήριξης ενέκρινε η ιταλική κυβέρνηση
- Ουκρανία: Η Δύση πρέπει να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα επί του πεδίου, τονίζει ο Λαβρόφ,
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Μύθοι και αλήθειες για τους «αιώνιους»
- Ο Τραμπ παρέχει πλήρη στήριξη στον Νετανιάχου – Aπειλεί Ιράν, Χαμάς και Χεζμπολάχ «αν συμπεριφέρονται άσχημα»


