Η Αλ Αχλί και ο Ουάρντα που θέλει να μείνει στην Ευρώπη
Η Αλ Αχλί σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αίγυπτο, ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα, με τον 25χρονο διεθνή μέσο να επιθυμεί την παραμονή του στην Ευρώπη.
Η Αλ Αχλί σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αίγυπτο, ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα, με τον 25χρονο διεθνή μέσο σύμφωνα με πληροφορίες του «to10.gr» να επιθυμεί την παραμονή του στην Ευρώπη.
Είχαμε γράψει για το ενδιαφέρον που υπάρχει από αιγυπτιακές ομάδες για την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα με την μορφή του δανεισμού ή ακόμα και με κανονική μεταγραφή με την προϋπόθεση ο ΠΑΟΚ να μην ζητήσει τα χρήματα που έχει ως ρήτρα στο συμβόλαιο του ο διεθνής μεσοεπιθετικός. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αίγυπτο η Αλ Αχλί σκέφτεται την περίπτωσή του Ουάρντα με φόντο τον Γενάρη.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.