Οι 9 παίκτες στο τελευταίο 20λεπτο και η ατυχία του Δώνη
Ανάλυση: Πώς οι αναγκαστικές αλλαγές έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ντέρμπι. Οι τραυματίες Μακέντα και Μουνιέ, η σκέψη για Καμπετσή που έμεινε στο... χαρτί και η ατυχία του Παναθηναϊκού στο τελευταίο ημίωρο
Ο Παναθηναϊκός μπορεί να φαίνεται ως ο… τυχερός της χθεσινής βραδιάς, λόγω της πίεσης που δέχτηκε – κυρίως στο τελευταίο ημίωρο – από τον Ολυμπιακό, αλλά υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Αυτή που λέει πως οι “πράσινοι” μέχρι το 95′ κρατούσαν με κόπο και ιδρώτα αυτό το 0-1 από το υπέροχο γκολ του Κάτσε. Και αγκάλιαζαν την πρώτη τους νίκη σε ντέρμπι.
Όπως υπάρχει, φυσικά και το τακτικό κομμάτι του αγώνα. Και ίσως, αν ο Παναθηναϊκός δεν είχε δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω των τραυματισμών του Διούδη και του Μαυρομμάτη, να έφευγε νικητής από το Φάληρο και να μην παρουσίαζε στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα αυτή την πτώση, που ήρθε κυρίως λόγω της κούρασης.
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Ίντερ Μαϊάμι – Βανκούβερ Γουάιτκαπς 3-1: Πρωταθλητής MLS ο Λιονέλ Μέσι (pic)
- «Βόμβες» από Σαλάχ για Σλοτ και διοίκηση της Λίβερπουλ: «Το κλαμπ με… πετάει στις ρόδες του λεωφορείου»
- Η βαθμολογία της Super League μετά τα παιχνίδια του Σαββάτου (6/12)
- Μουντιάλ 2026: Το πλήρες πρόγραμμα των ομίλων και των νοκ-άουτ
- Η «ξέφρενη» κούρσα της Άστον Βίλα – Ο Έμερι βρήκε τις λύσεις και αποθεώνεται
- Βόλος – Κηφισιά 1-1: Ο Σιαμπάνης «κράτησε» τον βαθμό για τους Βολιώτες (vid)
- Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, Ρίτσαρντ Σιάο ευχήθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα γενέθλιά του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)





























![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)






















![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442