Ο Ολυμπιακός του Μπλατ απογοήτευσε στο ΟΑΚΑ παίζοντας μόνο ένα ημίχρονο. Μια ήττα από τους πράσινους που πάντα ενοχλεί αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν σημαίνει τίποτα ουσιαστικό. Ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς την Κυριακή από την άλλη οφείλει να «κοκκινίσει» το ντέρμπι «αιωνίων» γιατί εκεί δεν είναι… μπάσκετ.
Σε κανένα δεν αρέσει να χάνει από τον μεγάλο του αντίπαλο. Ειδικά σε ένα άθλημα που τα τελευταία χρόνια έχει ξαναγίνει ζόρικο. Ο Ολυμπιακός του Μπλατ έπαιξε ένα ημίχρονο στο ΟΑΚΑ, εντυπωσιακό μάλιστα ημίχρονο για τους ερυθρόλευκους με σπουδαίο μπάσκετ, αλλά στην επανάληψη δεν βγήκε να παίξει.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Με γκολάρες και εξαιρετικό ποδόσφαιρο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε τις απαντήσεις στα… κόρνερ της Άρσεναλ, τη νίκησε με 3-2 στο Λονδίνο και έδωσε νέο ενδιαφέρον στη μάχη του τίτλου.
Στο 4ο λεπτό του Ατρόμητος - Παναθηναϊκός, τόσο ο διαιτητής Βεργέτης, όσο και ο VAR Κατσικογιάννης αρνήθηκαν να δώσουν πέναλτι υπέρ της ομάδας του Περιστερίου.