
Αλβανία: Χυδαίο πανό σε ποδοσφαιρικό αγώνα μετά τον θάνατο του Κατσίφα
Ένα προκλητικό πανό που αναφερόταν στον τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα στις Βουλιανάτες Αλβανίας «σήκωσαν» οι οπαδοί της Παρτιζάν Τιράνων
Ένα προκλητικό πανό που αναφερόταν στον τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα στις Βουλιανάτες Αλβανίας «σήκωσαν» οι οπαδοί της Παρτιζάν Τιράνων.
«Ένας Ελληνας νεκρός, ένας μπάστ…..ς λιγότερος», ανέφερε το πανό, το οποίο αναρτήθηκε στον αγώνα της ομάδας κόντρα στην σε αυτή της Σκεντέρμπεη Κορυτσάς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως αναφέρει η ιστοσελίδα epiruspost.gr, διευθυντής της Παρτιζάν Τιράνων είναι ο Ολσι Ράμα, αδελφός του αλβανού πρωθυπουργού.
Υπενθυμίζεται ότι ο Εντι Ράμα χαρακτήρισε «τρελό» τον ομογενή, σε ανάρτησή του στο Twitter, ενώ είχε χαρακτηρίσει το συμβάν «εξτρεμιστική ανοησία».
- Μανρέσα – Μπανταλόνα 87-77: Ήττα πριν το Game 3 με την ΑΕΚ
- Ο Τραμπ απειλεί ξανά «να αφανίσει το Ιράν μέσα σε μία ώρα» – Αλλά πιστεύει ότι τελικά θα πάρει αυτό που θέλει
- Πότε θα κάνουμε Ανάσταση του χρόνου; Η μεγάλη διαφορά στο Ορθόδοξο και το Καθολικό Πάσχα του 2027
- Πάρμα – Νάπολι 1-1: Ο Στρεφέτσα έβαλε «στοπ» στους Παρτενοπέι (vid)
- Σανάε Τακαΐτσι προς Deep Purple: «Είστε οι θεοί μου» – Η ροκ πλευρά της πρωθυπουργού της Ιαπωνίας
- LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι

