Αλβανία: Χυδαίο πανό σε ποδοσφαιρικό αγώνα μετά τον θάνατο του Κατσίφα
Ένα προκλητικό πανό που αναφερόταν στον τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα στις Βουλιανάτες Αλβανίας «σήκωσαν» οι οπαδοί της Παρτιζάν Τιράνων
Ένα προκλητικό πανό που αναφερόταν στον τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα στις Βουλιανάτες Αλβανίας «σήκωσαν» οι οπαδοί της Παρτιζάν Τιράνων.
«Ένας Ελληνας νεκρός, ένας μπάστ…..ς λιγότερος», ανέφερε το πανό, το οποίο αναρτήθηκε στον αγώνα της ομάδας κόντρα στην σε αυτή της Σκεντέρμπεη Κορυτσάς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως αναφέρει η ιστοσελίδα epiruspost.gr, διευθυντής της Παρτιζάν Τιράνων είναι ο Ολσι Ράμα, αδελφός του αλβανού πρωθυπουργού.
Υπενθυμίζεται ότι ο Εντι Ράμα χαρακτήρισε «τρελό» τον ομογενή, σε ανάρτησή του στο Twitter, ενώ είχε χαρακτηρίσει το συμβάν «εξτρεμιστική ανοησία».
- Τέμπη: «Επαγγελματία συκοφάντη» χαρακτηρίζει η Ένωση Δικαστών την Κωνσταντοπούλου μετά τις σκληρές δηλώσεις της για τη δίκη
- Άσκηση: Εσύ ξέρεις τη μέθοδο HLM;
- Μάρτιν Σκορσέζε και «Star Wars» πάνε μαζί; Από φέτος, ναι
- Gen Z: Πως βλέπουν οι γυναίκες το μέλλον;
- Και όμως, ο μέντορας του Χάμπερμας ήταν… αντάρτης του Ε.Λ.Α.Σ
- Μέτρα για 15% λιγότερα εγκεφαλικά επεισόδια ως το 2030






