Δεκατέσσερα χρόνια μετά τον θρίαμβο του στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας, ο μοναδικός χρυσός Ολυμπιονίκης στην ιστορία του Ισραήλ, Γκαλ Φριντμάν, σκέφτεται σοβαρά να πουλήσει το μετάλλιο του.
Οι οικονομικές δυσκολίες ανάγκασαν τον 43χρονο πλέον γουίντ σέρφερ να εξετάζει το ενδεχόμενο πώλησης του χρυσού μεταλλίου του.
Με ανάρτηση του στο Facebook ο Ισραηλινός ανέφερε πως ψάχνει έναν εμπειρογνώμονα να υπολογίσει την αξία του αντικειμένου, ενώ δεν ήταν λίγοι στα σχόλια εκείνοι που τον παρότρυναν να μην το πουλήσει.
«Προς το παρόν, κοιτάζω απλώς πόσα αξίζει. Χρειάζομαι τα χρήματα. Θα πωληθεί σε τιμή που θεωρώ κατάλληλη», ανέφερε στον ιστότοπο της Walla Sport ο πρώην Ολυμπιονίκης του 1996 και του 2004 στο Μιστράλ.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.
Κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών στην Ιταλία, η διαιτητής του αγώνα δέχθηκε λεκτική επίθεση από οπαδό, με την υπόλοιπη εξέδρα πάντως να αντιδρά έντονα εναντίον του...