Το μεγαλύτερο ίσως σφάλμα του front office των Milwaukee Bucks όλα αυτά τα χρόνια είναι πως δεν αντιλήφθηκε ποτέ το ξεχωριστό ταλέντο του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σκεφτείτε το. Δεν φρόντισε σε κανένα σημείο να τον πλαισιώσει με τους κατάλληλους αθλητές, ώστε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα σπάνια προσόντα του. Επέμεινε αρκετά σε έναν προπονητή (Kidd), ο οποίος αποδεδειγμένα κρατούσε την ομάδα πίσω.
Στο μυαλό των ανθρώπων του franchise υπήρχε πάντα κάποιος άλλος που διεκδικούσε το χρίσμα του ηγέτη του αγωνιστικού τμήματος – στην αρχή ήταν ο Middleton, αργότερα ο «πολύς» Jabari Parker. Ο ασταθής βηματισμός των Ελαφιών την τελευταία τετραετία οφείλεται εν πολλοίς στην περίεργη αυτή θεώρηση.
Οι Bucks μοιάζουν ώρες-ώρες να έχουν αφεθεί στον αυτόματο πιλότο, την στιγμή που μια σειρά οργανισμοί της Ανατολικής περιφέρειας δείχνουν να τους έχουν ήδη ξεπεράσει (Celtics/Sixers), στηριζόμενοι σε ένα μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, που ξεπερνά τα στενά όρια της επόμενης απλώς σεζόν.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Ποτέ στο παρελθόν από την ΚΕΔ δεν ορίστηκε Τετάρτη, Κυριακή ο ίδιος ξένος διιατητής (Γιούγκ), οι Κουμπαράκης, Τζήλος αντί να τιμωρηθούν μπήκαν ΠΑΟΚ-ΟΦΗ, άγνωστο με ποια κριτήρια δίνονται διπλοί ορισμοί
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την 11η αγωνιστική της Volley League Ανδρών. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Σημαντική απώλεια για την Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών, καθώς θα αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια χωρίς τον Ντίνο Γενηδουνιά, ύστερα από την αποβολή του για βιαιοπραγία στην αναμέτρηση με την Κροατία.
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να φέρει στη «βασίλισσα» τους Γιούργκεν Κλοπ και Έρλινγκ Χάαλαντ το προσεχές καλοκαίρι!