Πως διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά το -3 στην ΑΕΚ
Σημαντικό έδαφος στο «κυνήγι» της πρώτης θέσης χάνει η ΑΕΚ μετά την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών που της επιβλήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Superleague.
Με αφαίρεση τριών βαθμών, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής την ΑΕΚ για τα μεγάλης έκτασης επεισόδια των οπαδών της στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ.
Η Ένωση έχει κάνει ήδη Έφεση με σκοπό να μειώσει την ποινή κυρίως αναφορικά με την απόφαση της αφαίρεσης των βαθμών στο δευτεροβάθμιο πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ.
Έως τότε όμως τα δεδομένα αλλάζουν στα πρώτα σκαλιά της βαθμολογίας, με τους Κιτρινόμαυρους να χάνουν σημαντικό έδαφος στο κυνήγι της πρώτης θέσης, αφού πλέον με 10 βαθμούς προσγειώνονται στην 6η θέση του πίνακα.
Δείτε εδώ τη βαθμολογία της Superleague με τα νέα δεδομένα:
1. ΠΑΟΚ 16
2. Ατρόμητος 16
3. Ολυμπιακός 13
4. Άρης 12
5. Παναθηναϊκός 10
6. ΑΕΚ 10
7. Ξάνθη 9
8. Παναιτωλικός 8
9. Πανιώνιος 7
10. ΑΕΛ 6
11. ΠΑΣ Γιάννινα 6
12. Αστέρας Τρίπολης 4
13. Λαμια 3
14. Λεβαδειακός 3
15. ΟΦΗ 2
16. Απόλλων Σμύρνης 0
- ΕΔΔΑ: Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος η εκδίκαση της προσφυγής Ανδρουλάκη για την υπόθεση των υποκλοπών
- Αλεξανδρούπολη: Ξυλοκόπησαν άγρια τον παππού του 3χρονου παιδιού που πέθανε από ασιτία – Τα έσπασαν και στο σπίτι
- Ποιοι θα λάβουν επίδομα θέρμανσης έως 1.200 ευρώ – Οι ημερομηνίες
- H γη της ελιάς: Το φινάλε του Δημοσθένη συγκλονίζει απόψε
- Η ΕΕ κόβει τη ρωσική ενέργεια – Αλλά η Γαλλία θα παράξει πυρηνικά καύσιμα στη Γερμανία με ρωσική εταιρεία
- Ολυμπιακός: Mendi-Christmas to all!




