
Κρήτη: Δεν έχουν λάβει το επίδομα για τη φωτιά οι φοιτητές – Τι απαντά η Πρυτανεία
Εντός των επόμενων ωρών θα καταβληθεί η οικονομική βοήθεια από την τοπική κοινωνία
Δεκαπέντε ημέρες μετά την καταστροφική φωτιά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και οι πυρόπληκτοι φοιτητές δεν έχουν λάβει ακόμα το επίδομα που τους αντιστοιχεί.
Οι φοιτητές που διέμεναν στην εστία αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα καθώς πολλοί αυτούς είναι στην κυριολεξία άστεγοι και αναγκάζονται να μοιράζονται δωμάτια ξενοδοχείο στην πόλη.
Το υπουργείο Παιδείας έχει αποφασίσει να δώσει το ποσό των 184.000 ευρώ, δύο χιλιάδες ανά φοιτητή, ωστόσο τα χρήματα δεν έχουν καταβληθεί γιατί δεν έχει δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση.
Ο πρύτανης της σχολής μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ τόνισε ότι μέσα στην ημέρα θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των νεαρών τα πρώτα χρήματα που συγκεντρώθηκαν χάρη στην αλληλεγγύη της τοπικής κοινωνίας και των εργαζομένων στο ΑΕΙ.
Όσον αφορά την βοήθεια από το υπουργείο είναι άγνωστο πότε θα καταβληθεί
- Διευκρινίσεις Μπουγά για την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – «Η τροπολογία δεν επηρεάζει τις αρμοδιότητές της»
- Μετά το Ρολάν Γκαρός, χάνει και το Γουίμπλεντον ο Κάρλος Αλκαράθ (pic)
- Ρούμπιο και Γκουτέρες συνομίλησαν για το Ιράν, την επισιτιστική ασφάλεια και τον Έμπολα
- Βρέθηκε το κανόνι του Κλιντ Ίστγουντ στο «Ο Καλός, ο Κακός και ο Άσχημος» – Πού ήταν;
- ΗΠΑ: Πτώση της δημοτικότητας του Τραμπ στο 35% – Δύο στους δέκα Ρεπουμπλικάνους αποδοκιμάζουν το έργο του
- Γιάγια Τουρέ ή Ιγκόρ Μπίσκαν το δίλημμα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας



