Η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει καταφέρει να γευτεί την νίκη τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, μετά και από την εντός έδρας ήττα από την Γκλάντμπαχ(0-3) για το γερμανικό πρωτάθλημα και το μέλλον του προπονητή των Βαυαρών, Νίκο Κόβατς μόνο σίγουρο δεν είναι.
Το κλίμα στα αποδυτήρια μόνο καλό δεν είναι, καθώς πολλοί παίκτες έχουν εκφράσει ανοικτά την δυσαρέσκεια τους για τις τακτικές του 46χρονου τεχνικού και σύμφωνα με τη γερμανική Bild η νέα κακή εμφάνιση της πρωταθλήτριας Γερμανίας δεν αποκλείεται να φέρει εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου,
Πάντως, ο ίδιος ο Κόβατς ερωτώμενος αν φοβάται για την θέση του τόνισε: «Είναι κάτι που δεν μπορώ να απαντήσω. Ξέρω πως δουλεύει ο μηχανισμός στο ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα στην Bundesliga και στη Βαυαρία. Ξέρω ότι είμαι στην Μπάγερν και ο χρόνος εδώ είναι διαφορετικός σε σχέση με αλλού. Έχουμε παίξει σε επτά ματς καλά και σε τέσσερα όχι».
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Το VAR εξέταζε 5’ το 0-1, όμως δεν το ακύρωσε αν και ο Μάνταλος ήταν οφσάιντ. Επίσης, στο 43’ ο Τζήλος δεν απέβαλε τον Πενράις με 2η κίτρινη. Μέχρι και ο Νίκολιτς παραδέχθηκε ότι τον έβγαλε επειδή φοβήθηκε!