Νεκρός από ανακοπή καρδιάς μπασκετμπολίστας
Ο λόγος για τον Γκρέγκορι Χίζνιακ, ο οποίος άφησε την τελευταία πνοή του την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου, μετά από καρδιακό επεισόδιο σε ηλικία 44 ετών. Το θάνατο του καλόκαρδου γίγαντα (ύψος 2.16) θρηνεί και το ευρωπαϊκό μπάσκετ
Μετά τον αδόκητο θάνατο του Άνταμ Βόιτσικ σε ηλικία 47 ετών, το Περιστέρι θρηνεί γι’ ακόμη έναν παίκτη που φόρεσε την κυανοκίτρινη φανέλα.
Ο λόγος για τον Γκρέγκορι Χίζνιακ, ο οποίος άφησε την τελευταία πνοή του την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου, μετά από καρδιακό επεισόδιο σε ηλικία 44 ετών. Το θάνατο του καλόκαρδου γίγαντα (ύψος 2.16) θρηνεί και το ευρωπαϊκό μπάσκετ.
Ο Χίζνιαν αναδείχθηκε πρώτος μπλοκέρ της Euroleague για δύο διαδοχικές σεζόν (2001 και 2002) με τη φανέλα της Ζαλγκίρις Κάουνας. Στο Περιστέρι αγωνίστηκε για μία σεζόν (2003-2004), ενώ εν συνεχεία ακολούθησε τον Αργύρη Πεδουλάκη στον Μακεδονικό (2004-05), συμμετέχοντας με την ομάδα της Κοζάνης στον τελικό του ULEB Cup, το 2005.
Συλληπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το Περιστέρι για τον θάνατο του Γκρέγκορι Χίζνιακ, στην οποία τονίζει: «Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη για τον ξαφνικό χαμό του Γκρέγκορι Χίζνιακ. Ο Ουκρανός σέντερ, που αγωνίστηκε με την φανέλα του Γ.Σ.Π. την σεζόν 2003-2004, υπέστη καρδιακό επεισόδιο αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε ηλικία 44 ετών. Καλό ταξίδι Grigorij. Θα είσαι για πάντα μέλος της οικογένειας μας».
- Σε κακή κατάσταση η Σβίατεκ: «Δεν έχω νιώσει έτσι εδώ και πέντε χρόνια…»
- Ψαλιδίζει τον πήχη της ανάπτυξης η Τράπεζα της Ελλάδος – Οι πρώτες ανησυχίες λόγω πολέμου
- Η στιγμή του ιρανικού πλήγματος στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ (βίντεο)
- Δουδωνής από Στύψη: Δεν μπορούν να αφήσουν την κτηνοτροφία να πεθάνει – Περιμένω απαντήσεις στις 6 προτάσεις για τον αφθώδη πυρετό
- «Θέλω να τον σκοτώσω»: Η άγνωστη στιχομυθία Μπρους Λι και Τσακ Νόρις και το ρίσκο
- Η ναυπήγηση του Εθνικού Πλοίου επί τάπητος στη συνάντηση Κικίλια – Δένδια


