Στην κρίση των διαιτητών η διεξαγωγή των αγώνων
Νέα σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για τη διεξαγωγή ή όχι των αγώνων Παναθηναϊκού-ΠΑΣ Γιάννενα και ΟΦΗ-ΑΕΚ.
Νέα σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για τη διεξαγωγή ή όχι των αγώνων Παναθηναϊκού-ΠΑΣ Γιάννενα και ΟΦΗ-ΑΕΚ.
Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέφεραν ότι στους ίδιους δεν προκύπτει θέμα αναβολής της αναμέτρησης, λόγω των καιρικών φαινομένων και του… «Ζορμπά». Η αποστολή θα μεταβεί κανονικά στο ΟΑΚΑ και λειτουργεί με το δεδομένο ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά, καθώς δεν έχουν καμία περί του αντιθέτου ενημέρωση.
Το ίδιο φαίνεται ότι ισχύει και για την αναμέτρηση του Ηρακλείου. Στην τελευταία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα και στην οποία πήραν μέρος όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές, αναλύθηκαν οι προβλέψεις για τον καιρό, την ώρα διεξαγωγής του αγώνα και δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας. Θα γίνει ο απαραίτητος έλεγχος του αγωνιστικού χώρου, θα αξιολογηθούν οι καιρικές συνθήκες και οι διαιτητές θα αποφασίσουν εάν θα αρχίσει η αναμέτρηση την προκαθορισμένη ώρα ή αν τελικά το ματς θα οδηγηθεί σε αναβολή.
- Συνελήφθη ο ακτιβιστής Τόμι Όλσεν της Aegean Boat Report και εκδίδεται στην Ελλάδα
- Πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ: Ραγδαία επιδείνωση της υγείας της, ύποπτη απουσία από δημόσιες εμφανίσεις
- Ολυμπιακός: Η 12άδα των ερυθρόλευκων για το εξ αναβολής παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε
- The Expla-in Project: Πώς ο πόλεμος με το Ιράν αυξάνει την αντιπαλότητα Ισραήλ – Τουρκίας;
- Κουτσούμπας: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα φύγει, έχει δρομολογηθεί μέσα από το κόμμα της ΝΔ
- Μέση Ανατολή: Οι χώρες που καλούνται να καταβάλουν «φόρο τιμής» στον «Θείο Σαμ»





