Εξαιρετικά δύσκολες οι συνθήκες από την κακοκαιρία στην Αργολίδα τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο «Αργοναυπλία» από τις 18.00 το απόγευμα εκκενώνεται το γραφικό ψαροχώρι της Αργολίδας, Νέα Κίος. Το ρέμα της Πάνιτσας πλημμύρισε και τα νερά ξεχύθηκαν στην παραθαλάσσια περιοχή. Οι εικόνες μοιάζουν με βιβλική νεροποντή. Αστυνομικές δυνάμεις από το Άργος και το Ναύπλιο εκκενώνουν σπίτια.

Η ορμή του νερού στην περιοχή είναι τέτοια που παρασέρνει ως και αυτοκίνητα. Το βίντεο που ακολουθεί, που δημοσίευσαν οι «Αργολικές ειδήσεις» αναρτήθηκε νωρίτερα από το σημείο και σε αυτό φαίνεται ένα όχημα να παρασύρεται από το ορμητικό νερό της Πάνιτσας.

Φαίνεται πως η κακοκαιρία έχει δυσχαιράνει την επικοινωνία και στις γέφυρες στην περιοχή της Επιδαύρου.

Συναγερμός αυτή την ώρα έχει σημάνει προκειμένου να απομακρυνθούν οι πολίτες και από τα Σταθαίικα του Άργους.

Το ποτάμι Ξεριάς έχει ξεχειλίσει και Αστυνομικές δυνάμεις κατευθύνονται στο σημείο προκειμένου να απομακρύνουν τον κόσμο και φυσικά για να κλείσουν σε ασφαλές σημείο και την κυκλοφορία.

Προβλήματα υπάρχουν κυρίως στην οδό Κουρτακίου από τις τεράστιες ποσότητες νερού.

Η προσπάθεια είναι να εγκαταλείψουν οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι τις παρακείμενες περιοχές του Ξεριά.

Η πυροσβεστική μαζί με την αστυνομία κάνουν έκκληση στον κόσμο να ανεβεί στον πρώτο όροφο των κατοικιών τους και οι υπόλοιποι να απομακρυνθούν.

Τέλος να σημειωθεί ότι οι συνεχιζόμενες βροχοπτώσεις έχουν δημιουργήσει προβλήματα και στις περιοχές Μύλων, Κεφαλαρίου, Κιβερίου και Σκαφιδακίου.