
Συλλυπητήρια πολιτικού κόσμου για τον θάνατο του άτυχου πυροσβέστη
Σε επιχείρηση στο Λιμνοχώρι Σερρών
Την τελευταία του πνοή άφησε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στο Λιμνοχώρι Σερρών 42χρονος πυροσβέστης.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, πάτησε κομμένο καλώδιο υψηλής τάσης με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία.
Ο άτυχος 42χρονος πυροσβέστης, βρέθηκε απανθρακωμένος.
Σημειώνεται τέλος, πως στο συμβάν επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες, με τέσσερα οχήματα.
Συλλυπητήρια από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
H υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ολγα Γεροβασίλη και η υφυπουργός Κατερίνα Σιδηροπούλου – Παπακώστα εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη για τον τραγικό θάνατο εν ώρα καθήκοντος του πυρονόμου Σάββα Σάββαρη και τα συλλυπητήριά τους στους οικείους του.
ΚΚΕ
Το ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Αρχιπυροσβέστη από τις Σέρρες.
«Ο τραγικός θάνατος ενός ακόμη πυροσβέστη, κατά την άσκηση των καθηκόντων του, ήρθε να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο όσων έχασαν τη ζωή τους την ώρα του καθήκοντος. Ο τρόπος, που αυτός επήλθε, καταδεικνύει τη μεγάλη έλλειψη στα μέτρα ασφαλείας, που πρέπει να υπάρχουν κατά την επέμβαση των πυροσβεστών στα επιχειρησιακά συμβάντα» σημειώνει ανακοίνωση του Κόμματος, καταλήγοντας «το ΚΚΕ απαιτεί από την κυβέρνηση την άμεση διερεύνηση των πραγματικών συνθηκών που επέφεραν τον θάνατο του Αρχιπυροσβέστη και την άμεση λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων, για να μην υπάρξει επανάληψη παρόμοιων τραγικών περιστατικών».
- ΒΗΜΑ της Κυριακής: Κυκλοφορεί το Μ. Σάββατο με συναρπαστικές προσφορές
- Τι αλλάζει με την τροποποίηση του συστήματος παραπομπών σε ειδικό γιατρό – Πώς θα κλείνουμε ραντεβού
- Super League: «Τελικός» παραμονής στις Σέρρες – Οι μάχες των play-out
- Ανακοινώθηκε η απαγόρευση πρόσβασης στα social media σε ανήλικους κάτω των 15 ετών – Από πότε θα ισχύει
- Κρίσιμες αμερικανικές υποδομές στο στόχαστρο ιρανών χάκερ, προειδοποιεί το FBI
- Μέριλ Στριπ -Άννα Γουίντουρ: Ποζάρουν για τη Vogue πριν την πρεμιέρα της νέας ταινίας
