Παραμένει στο κάδρο της Εθνικής Κροατίας ο Λιβάγια
Το σχόλιο του εκλέκτορα της Εθνικής Κροατίας Ζλάτκο Ντάλιτς για τον επιθετικό της ΑΕΚ Μάρκο Λιβάγια
Συμμετείχε πρώτα σε φιλικό (1-1) με την Πορτογαλία και ακολούθως η παρθενική εμφάνιση του Μάρκο Λιβάγια σε επίσημο αγώνα της Εθνικής Κροατίας καταγράφηκε στην ήττα – όνειδος 6-0 από την Ισπανία στο Nations League (με την υποσημείωση ότι είχε διαμορφωθεί το τελικό σκορ, όταν εισήλθε ως αλλαγή).
Παρ’ όλα αυτά ο επιθετικός της ΑΕΚ -για τον οποίο ρωτήθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της δευτεραθλήτριας κόσμου Ζλάτκο Ντάλιτς- παραμένει στο κάδρο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.
«Απόλυτα. Δεν έχουμε διαγράψει κανέναν. Δεν θα ήταν σωστό να κρίνουμε οποιονδήποτε σε ένα παιχνίδι. Είναι σημαντικό για όλους να παίξουν», τόνισε ο Ντάλιτς.
Επόμενοι αντίπαλοι για την Κροατία είναι η Αγγλία για το Nations League και η Ιορδανία σε φιλικό παιχνίδι. Πέραν του παίκτη της ΑΕΚ, στη γραμμή κρούσης υπάρχουν και οι Ρέμπιτς, Κράμαριτς και Σαντίνι.
- No Other Choice: Εργασιακή ανασφάλεια, αρρενωπότητα, απειλή της ΑΙ – Η ζοφερή καταδίκη του καπιταλισμού
- Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Ιωαννίδης
- Τρόφιμα: Το κόστος, κεντρική ανησυχία το 2026 – Από το Λας Βέγκας μέχρι τη Γερμανία και από εκεί στην Ελλάδα
- Χίος: Χτύπησε με πέτρα στο κεφάλι τη 19χρονη φίλη του – Έγινε αντιληπτός από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας
- Προκόπης Παυλόπουλος: Παρέμβαση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
- Γιατροί Χίου: Χάθηκαν τόσοι αθώοι εν καιρώ ειρήνης, στα νερά ενός νησιού που γνωρίζει τη σημαίνει ξεριζωμός


