Πρώτη βαθμολογική απώλεια για την Τσέλσι, καθώς έμεινε στο 0-0 στο -εκτός έδρας- ντέρμπι του Λονδίνου κόντρα στη Γουέστ Χαμ, για την 6η αγωνιστική της premier League.
Η ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι, αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League, ήταν καλύτερη, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς, αφήνοντας μόνο τη Λίβερπουλ, με το απόλυτο 6Χ6, στην κορυφή της βαθμολογίας στο αγγλικό πρωτάθλημα.
Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Κυριακή και ο Μανόλο Χιμένεθ συνεχίζει να προβληματίζεται ως προς το πώς θα παρατάξει την ομάδα του ώστε να κοντράρει τους «ερυθρόλευκους».
Ο Στεφ Κάρι, ο κορυφαίος σουτέρ στην ιστορία του μπάσκετ, τρελαίνει κόσμο και... social media ακόμη και στη δύση της καριέρας του, κάνοντας το κοινό να αναρωτιέται αν όσα βλέπει είναι αληθινά ή προϊόν τεχνητής νοημοσύνης.