Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετρά ο Γιάγια Τουρέ ώστε να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς και να ξαναφορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και επίσημα. Ο Ιβοριανός χαφ βρίσκεται στην τρίτη εβδομάδα δουλειάς στο Ρέντη και έχει μεγάλη θέληση να καλύψει όσο το δυνατόν συντομότερα το χαμένο έδαφος και να βοηθήσει την ομάδα του.
Έτσι στόχος του είναι να μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής στα δύο μεγάλα ντέρμπι που έρχονται για τους «ερυθρόλευκους» με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ενώ βέβαια στο ενδιάμεσο υπάρχει και το ματς με τη Μίλαν για το Europa League.
Απόλυτα έτοιμος υπολογίζεται ότι θα είναι μετά τη διακοπή των Εθνικών Ομάδων, στα, μέσα Οκτώβρη δηλαδή.
Η Ράγιο Βαγιεκάνο στο δρόμο της ΑΕΚ στα προημιτελικά του Conference League– Ποιον θα βρει στα ημιτελικά αν περάσει, ποιο το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης
Εύκολα και απλά η Πόρτο νίκησε 2-0 την Στουτγκάρδη που έμεινε με δέκα παίκτες στο 77’, ενώ η Αστον Βίλα ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα που πέτυχε και τα δυο γκολ επί της Λιλ.
Ο Παναθηναϊκός έπαιξε άσχημα στο «Καρτούχας» και ο Λαφόν τον «κρέμασε» στο χειρότερο σημείο, με συνέπεια τη συντριβή με 4-0 από τη Μπέτις και τον αποκλεισμό από το Europa League.