Στο «στόχαστρο» της Γιουβέντους ο Ίσκο
Η ιταλική ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του διεθνούς άσου της Ρεάλ Μαδρίτης
Η Γιουβέντους προχώρησε το καλοκαίρι στην απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά φαίνεται πως οι μπιανκονέρι έχουν βάλει στο μεταγραφικό τους «στόχαστρο» κι άλλον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, η «Γηραιά Κηρία» προετοιμάζεται για την απόκτηση του 26χρονου Ισπανού επιθετικού χαφ, Ίσκο, ο οποίος αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο του 51χρονου τεχνικού, Μασεμιλιάνο Αλέγκρι.
Υπόθεση η οποία απασχολεί και αυτή τους ιθύνοντες της Γιουβέντους, είναι του Ενγκολό Καντέ, η οποία φαίνεται όμως να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.
Ο Ίσκο την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα της «βασίλισσας» 49 φορές, πετυχαίνοντας 9 γκολ και μοιράζοντας 10 ασίστ.
Την φετινή περίοδο, έχει ξεκινήσει ήδη με 4 εμφανίσεις 1 γκολ και 1 ασίστ, όντας αρκετά ικανοποιημένος με τον νέο του προπονητή Τζούλιεν Λοπετέγκι.
- Καιρός: Υποχωρεί η παγωνιά – εξπρές, άνοδος έως και 10 βαθμούς στη θερμοκρασία
- Πρωτοχρονιά: Πανηγυρική δοξολογία στη Μητρόπολη με παρουσία της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας
- Ντένβερ Νάγκετς: Μετά τον Γιόκιτς, τραυματίστηκε και ο Βαλαντσιούνας (vid)
- Stranger Things χωρίς spoilers: Το φινάλε «έριξε» ξανά το Netflix – η δεύτερη φορά σε ένα μήνα
- Πρωτοχρονιά με αλκοτέστ στους δρόμους της Αττικής – 62 θετικά τεστ σε πάνω από 6.000 ελέγχους
- Wall Street: SpaceX, OpenAI και Anthropic ετοιμάζονται για ιστορικές IPO
