
Βέλγιο: Αστυνομικός δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στις Βρυξέλλες
Σύμφωνα με την αστυνομία
Ένας αστυνομικός τραυματίσθηκε ελαφρά τη Δευτέρα στο κεφάλι αφού δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στις Βρυξέλλες από έναν άνδρα κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, έγινε γνωστό από την αστυνομία της βελγικής πρωτεύουσας.
Ο ύποπτος τραυματίσθηκε στην κνήμη και στον κορμό από πυρά συναδέλφου του αστυνομικού που τραυματίσθηκε και βρίσκεται «σε σοβαρή κατάσταση», διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Ίλσε Φαν Ντε Κίρε, εκπρόσωπος της αστυνομίας των Βρυξελλών.
Το επεισόδιο συνέβη γύρω στις 9:15 (τοπική ώρα, 10:15 ώρα Ελλάδας) κοντά στο πάρκο Μαξιμιλιάν των Βρυξελλών, όπου συγκεντρώνονται εκατοντάδες μετανάστες, πολλοί από τους οποίους προέρχονται από το Σουδάν και την Ερυθραία και θέλουν να μεταβούν στο Ηνωμένο Βασίλειο.
- Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες στην Ιόνια Οδό
- Πληθωρισμός ΗΠΑ: Εκτόξευση στο 3,3% τον Μάρτιο – Στο 10,9% ο πληθωρισμός ενέργειας
- Στην Αυστρία για την πρόκριση στο Euro 2026 η Εθνική χάντμπολ των γυναικών
- Επιστρέφει το «Trainspotting» με αφορμή τα 30α του γενέθλια
- Πέθανε σε ηλικία 56 ετών ο δημοσιογράφος Νίκος Παπαδάκος
- Αυξημένη σε σχέση με πέρσι η έξοδος του Πάσχα από την Αττική στις εθνικές οδούς



