Επιστρέφει η Αρβανίτη με στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Υστερα από δύο χρόνια αποχής η Βίκυ Αρβανίτη επιστρέφει στο μπιτς βόλεϊ
Για οικογενειακούς λόγους είχε αποφασίσει να αποσυρθεί το 2016 από το μπιτς βόλεϊ η Βίκυ Αρβανίτη, αλλά ύστερα από δύο χρόνια αποχής αποφάσισε να επανέλθει στην αγωνιστική δράση.
Η 33χρονη αθλήτρια θα αποτελέσει ξανά ντουέρτο με την Πένυ Καραγκούνη στοχεύοντας σε πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 που θα διεξαχθούν στο Τόκιο.
Η διοίκηση της Ε.Ο.ΠΕ. άναψε το «πράσινο» φως για το μεγάλο come back και θα στηρίξει, με τη συμβολή και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, την προσπάθεια πρόκρισης των δύο αθλητριών στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη.
Στις επόμενες μέρες η Ομοσπονδία θα παρουσιάσει την ομάδα, τους συνεργάτες, αλλά και το πλήρες αγωνιστικό πλάνο.
- Νέες σκηνές χάους στη Βουλή: Κόντρες, Κωνσταντοπούλου – προεδρείου, διακοπή και ξενύχτι στην Ολομέλεια
- «Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση στη Σλάβεν για τον Γιάγκουσιτς – Μίλησε μαζί του ο Μπενίτεθ»
- ΗΠΑ: Επιχείρηση σύλληψης μεταναστών από την ICE στο Μέιν παρά την αντίθεση των τοπικών αρχών
- Πρίγκιπας Χάρι μαινόμενος: Έκρηξη οργής εναντίον της Daily Mail – H «κόλαση» της Μέγκαν, η εκδίκηση της Νταϊάνα
- LIVE: Αταλάντα – Αθλέτικ Μπιλμπάο
- LIVE: Τσέλσι – Πάφος



