Την δεύτερη θέση κατέκτησε στο Διηπειρωτικό Κύπελλο η Κατερίνα Στεφανίδη, με την Ελληνίδα Ολυμπιονίκη στο επί κοντώ να περνά με την δεύτερη προσπάθεια τα 4,85. Η Στεφανίδη ξεκίνησε τις προσπάθειες στο 4,65 περνώντας με την πρώτη προσπάθεια το συγκεκριμένο ύψος.
Στη συνέχεια η Στεφανίδη πέρασε με την τρίτη προσπάθεια τα 4,75 και με την πρώτη τα 4,80 ενώ ο πήχης ανέβηκε στα 4,85. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε και το συγκεκριμένο ύψος με την δεύτερη προσπάθεια, αλλά δεν κατάφερε να περάσει τα 4,90.
Την πρώτη θέση κατέλαβε με την ίδια επίδοση η Αντζέλικα Σιντόροβα ενώ τρίτη ήταν η Σάντι Μόρις.
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι στη Λισαβόνα ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Σπόρτινγκ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και να χάνουν έδαφος στη μάχη με την Πόρτο για τον τίτλο.
Η Γκλάντμπαχ επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία και επικράτησε εκτός έδρας της Μάιντς με 1-0, με τους γηπεδούχους να μένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Καταιγιστικός ήταν ο Εργκίν Αταμάν στο flash interview μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Βαλένθια, καθώς υπογράμμισε ότι η ομάδα του έκανε λάθη και δεν άξιζε τη νίκη.