Τζόκοβιτς εναντίον Νισικόρι για μια θέση στον τελικό του Αμερικανικού Όπεν
Νικηφόρος στα προημιτελικά ο Σέρβος τενίστας
Τη συμμετοχή του στον τελικό του Αμερικανικού Όπεν θα διεκδικήσει ο Νόβακ Τζόκοβιτς (νο. 6). Ο «Νόλε» πέρασε με επιτυχία το εμπόδιο του Αυστραλού Τζον Μίλμαν (νο. 55) στους «8» της διοργάνωσης επικρατώντας με 3-0 σετ (6-3, 6-4, 6-4) και προκρίθηκε στα ημιτελικά.
Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Ιάπωνα Κέι Νισικόρι (νο. 19) ο οποίος επικράτησε δύσκολα του Μάριν Τσίλιτς με 3-2 σετ (2-6, 6-4, 7-6, 4-6, 6-4) σε έναν αγώνα που διήρκεσε περισσότερο από 4 ώρες.
Στον άλλο ημιτελικό ο κορυφαίος στην παγκόσμια κατάταξη Ράφαελ Ναδάλ έρχεται αντιμέτωπος με τον Αργεντίνο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο (νο. 3).
- Ιράν: Ο Τραμπ στέλνει στον Κόλπο το αεροπλανοφόρο από την Καραϊβική – Τι λένε τα αμερικανικά ΜΜΕ
- Γεώργιος Παπανδρέου: Το τσουβάλι και η στρούγκα
- Αριστείδης Μανωλάκος: Πέθανε ο δημοσιογράφος και πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ
- Αθώος, ευγενικός, γεμάτος φως: Η πρώτη σύζυγος του Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ «έσπασε» τη σιωπή της για τον θάνατό του
- Φως στο Τούνελ: Ερευνώντας υποθέσεις που σοκάρουν
- Αυτό είναι το πρόγραμμα της Εθνικής Ελλάδας στο Nations League


