SZ: Αργή ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας
Για «αργή ανάπτυξη» της ελληνικής οικονομίας, με αφορμή τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την πορεία του εγχώριου ΑΕΠ κάνει λόγο η γερμανική εφημερίδα
Για «αργή ανάπτυξη» της ελληνικής οικονομίας, με αφορμή τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την πορεία του εγχώριου ΑΕΠ κάνει λόγο η γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung .
«Το ελληνικό ΑΕΠ, σε τριμηνιαίο επίπεδο, αυξήθηκε την περίοδο Απριλίου-Ιουνίου κατά μόλις 0,2% και η ανάπτυξη έχει θετικό πρόσημο για έκτη συνεχή φορά» γράφει η SZ.
Υπενθυμίζει δε, ότι η ελληνική οικονομία είχε ξεκινήσει πολύ πιο δυναμικά τη τρέχουσα χρονιά, με τριμηνιαία ανάπτυξη της τάξης του 0,9%. «Μετά την εκπνοή των προγραμμάτων στήριξης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας φιλοδοξεί να διασφαλίσει μια βιώσιμη ανάπτυξη της οικονομίας», σημειώνει.
«Την ίδια ώρα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εκτιμά ότι για το 2018 είναι εφικτή μια ετήσια ανάπτυξη 1,9% -ποσοστό διπλάσιο από εκείνο που προβλέπει για το σύνολο της Ευρωζώνης την τρέχουσα χρονιά», γράφει.
- Το διπλό λάθος Τασούλα μετά την παρέλαση – «Να το πω από την αρχή;» και το… 1981
- Πώς είναι να είσαι η κόρη της Κέιτ Μος; – Η Λίλα, το πάρτι των 50ων γενεθλίων, οι αδυναμίες και τα μυστικά
- Η Cadillac μπαίνει δυναμικά στη Formula 1
- myDATA: Τι πρέπει να ξέρουν οι επιχειρήσεις για πρόστιμα και υποχρεώσεις
- Τι πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε σε χαρτί στο σπίτι – Ένα «αναλογικό backup» δεν είναι οπισθοδρόμηση
- Όταν ένα Boeing σκέπασε τον ουρανό της Αθήνας – Νέο βίντεο ΑΙ για την πτήση που χαρακτηρίστηκε το «θαύμα της αεροπορίας»






