Η Μπάρτσελόνα απέρριψε πρόταση 80 εκατ. ευρώ της Παρί για Ράκιτιτς
Αυτό σημαίνει πως μόνο αν καταβληθεί η ρήτρα των 125 εκατομμυρίων ευρώ, που υπάρχει στο συμβόλαιο, τότε ο Ράκιτιτς θα αλλάξει ομάδα
Αποφασισμένη να αποκτήσει τον Ιβάν Ράκιτιτς ήταν το τελευταίο διάστημα η Παρί Σεν Ζερμέν, όμως και η Μπαρτσελόνα δείχνει το ίδιο αποφασισμένη να τον κρατήσει.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ισπανικός Τύπος, η γαλλική ομάδα κατέθεσε πρόταση που ανήλθε στα 80 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο η «Μπάρτσα» την απέρριψε, καθιστώντας έτσι σαφές ότι δεν παραχωρεί τον 30χρονο Κροάτη διεθνή μέσο, εκ των βασικότατων στελεχών της Εθνικής ομάδας που έφτασε έως τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον περασμένο μήνα.
Αυτό σημαίνει πως μόνο αν καταβληθεί η ρήτρα των 125 εκατομμυρίων ευρώ, που υπάρχει στο συμβόλαιο, τότε ο Ράκιτιτς θα αλλάξει ομάδα.
- Βίλατζ Λιμπερταδόρες: Γιορτάζοντας στην Πιερία τα 50 χρόνια ζωής του Απόλλωνα Ράχης
- «Υπάρχει πολύ πετρέλαιο στην αγορά» διαμηνύει ο Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας εν μέσω παγκόσμιας ανησυχίας
- Στην Ολομέλεια του ΣτΕ η συνταγματικότητα του Νέου Οικοδομικού Κανονισμού (ΝΟΚ)
- Ο αναμορφωμένος σιδηροδρομικός σταθμός Κορίνθου μετατρέπεται σε σύγχρονο τοπόσημο
- Απάτη με κρυπτονομίσματα: Πώς δρούσε το κύκλωμα – Ξεπερνά τα 14 εκατ. ευρώ η λεία
- Lead the Way: Πέντε σπουδαίες αθλήτριες αποδεικνύουν πως η πραγματική ενέργεια ξεκινά από μέσα μας



