Είδαν παίκτες του ΠΑΟΚ, σκάουτερ ευρωπαϊκών ομάδων
Η Τούμπα, εκτός από τους 22.000 φιλάθλους φιλοξένησε και αρκετούς σκάουτερ ομάδων που ήρθαν από το εξωτερικό για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σπαρτάκ
Το γήπεδο βρέθηκε χθες στο επίκεντρο καθώς η νίκη του ΠΑΟΚ επί της Σπαρτάκ Μόσχας, σχολιάστηκε από όλα τα διεθνή μέσα. Στην ιστορική έδρα του Δικεφάλου, εκτός από τους 22.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στην Τούμπα, υπήρχαν και αρκετοί σκάουτερ ομάδων, σύμφωνα με πληροφορίες του «to10.gr», μιας και τα ονόματα αρκετών ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου, Πέλκας, Πασχαλάκης, Λημνιός… βρίσκονται ήδη στη λίστα ομάδων του εξωτερικού.
Στη θύρα 1 φιλοξενήθηκαν αρκετοί εκπρόσωποι από μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης. Η νίκη-πρόκριση του Δικεφάλου επί της Βασιλείας, «άνοιξε» την πόρτα σε όλους τους ατζέντηδες που είδαν πως στον ΠΑΟΚ υπάρχει πολύ ταλέντο. Μάλιστα κάποιοι εξ’ αυτών μπορούν να σταθούν σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.
Στην Τούμπα λοιπόν βρέθηκαν εκπρόσωποι από την Ιταλία, την Τουρκία, την Γερμανία και την Ισπανία. Οι περισσότεροι από αυτούς σημείωσαν αρκετά ονόματα όπως αυτά των Πέλκα, Λημνιού, Πασχαλάκη, αλλά και του Πρίγιοβιτς που είναι πάντα στα υπ’ όψιν ομάδων του εξωτερικού.
Οι περισσότεροι από τους σκάουτερ που βρέθηκαν στην Τούμπα θα είναι και στη Μόσχα για να δουν σε διαφορετικές συνθήκες αγωνιστικές και κλιματικές, την συμπεριφορά τους. Δεν αποκλείεται μέχρι και το τέλος της μεταγραφικής σεζόν να έρθουν προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού για ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League