ΠΑΟΚ : Αμφίβολος ο Κάνιας για Σπαρτάκ
Ο Χοσέ Κάνιας έχει μια διάταση και είναι αμφίβολο αν θα προλάβει το πρώτο ματς με τη Σπαρτάκ Μόσχας στην Τούμπα
Ο Χοσέ Κάνιας δεν συμμετείχε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ σήμερα (4/8) το πρωί καθώς αισθανόταν ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους. Όπως αναμένονταν υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Σύμφωνα με την ενημέρωση του Δικέφαλου, ο Ισπανός χαφ έχει μια διάταση και δείχνει επιβαρυμένος από το προηγούμενο διάστημα.
Πρόκειται για ένα νέο πονοκέφαλο για τον Λουτσέσκου, καθώς είναι δεδομένο ότι νοκ άουτ για το πρώτο ματς με τη Σπαρτάκ Μόσχας στην Τούμπα την προσεχή Τετάρτη (8/8) είναι ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος υποβάλλεται σε διπλές καθημερινές θεραπείες και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα για να μπορέσει να προλάβει τη ρεβάνς στη Μόσχα.
Η διάταση δεν θα επιτρέψει στον Κάνιας να προπονηθεί κανονικά για κάποιες μέρες και αυτό σημαίνει ότι η συμμετοχή του στο πρώτο ματς με τους Ρώσους είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Ήδη ο Ισπανός χαφ ξεκίνησε θεραπείας, αλλά μοιάζει δύσκολο (ίσως να είναι και ρίσκο) να προλάβει να είναι 100% έτοιμος για το ματς της Τούμπας με τη Σπαρτάκ.
- Οι μεγάλες επιτυχίες της «γαλανόλευκης»: Όλα τα μετάλλια της Εθνικής πόλο ανδρών
- Στη φυλακή 4 μέλη του κυκλώματος με τις πειραγμένες αντλίες βενζινάδικων – Συνεχίζονται οι απολογίες
- Μπαρτσελόνα – Οβιέδο 3-0: Τριάρα και ξανά στην κορυφή οι Καταλανοί
- Μήπως η Κίνα κερδίζει σιωπηλά την κούρσα της τεχνητής νοημοσύνης;
- LIVE: Ατρόμητος – Παναθηναϊκός
- Ιταλία – Ελλάδα 5-12: Χάλκινο το πρώτο μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό για τα χρυσά παιδιά του πόλο!

