Το βράδυ της Πέμπτης (26/07, 21:45) ο Αστέρας Τρίπολης θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Χιμπέρνιαν στο Easter Road Stadium, στο πλαίσιο του πρώτου μεταξύ τους αγώνα για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.
Εντούτοις, δεν θα υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση στην αναμέτρηση του Εδιμβούργου, αφού η συμφωνία μεταξύ της Nova και των Σκωτσέζων χάλασε προ μερικών ωρών. Συγκεκριμένα, σήμερα διεξάγονται ορισμένοι ακόμη σημαντικοί αθλητικοί αγώνες στη Σκωτία και εντέλει κανένα εγχώριο κανάλι δεν ανέλαβε την παραγωγή. Υπήρξε προσπάθεια από τους Αρκάδες να μεταδοθεί ο αγώνας τους ελεύθερα στο Youtube, όμως κάτι τέτοιο διαπιστώθηκε πως, για τεχνικούς λόγους, δεν είναι δυνατό.
Ο ραδιοφωνικός σταθμός Arcadia 93.8 θα μεταδώσει τη συνάντηση των δύο ομάδων, ενώ υπάρχει και δυνατότητα τηλεοπτικής παρακολούθησής του επί πληρωμής (10 λίρες), μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Χιμπέρνιαν.
Ο νέος CEO της Euroleague, Τσους Μπουένο παραχώρησε συνέντευξη στη «Mundo Deportivo» και μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε και για το ενδεχόμενο σύμπραξης με το NBA Europe.
Ο Ολυμπιακός παραμένει ο απόλυτος αυτοκράτορας του ελληνικού αθλητισμού, με τις 14 ευρωπαϊκές κούπες σε επίπεδο ερασιτεχνικών σπορ, την ώρα που ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στο μηδέν μετά την ήττα της ομάδας βόλεϊ γυναικών στον τελικό του Challenge Cup.
Ανάβουν φωτιές ιταλικά δημοσιεύματα, καθώς αναφέρουν ότι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν θα ανανεώσει με την Μπολόνια και υποστηρίζουν ότι ο Άρης ενδιαφέρεται για την πρόσληψη του έμπειρου προπονητή.