Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι, σύμφωνα με το «Forbes», το τέταρτο αθλητικό γεγονός στον πλανήτη σε οικονομικό κύκλο εργασιών, πίσω από το Super Bowl και τους Ολυμπιακούς, Θερινούς και Χειμερινούς
Η αλήθεια είναι πως στο τέλος το… έχασε το παιχνίδι των εντυπώσεων. Εκεί που άνοιξε ο ουρανός και ο Τσάρος την ομπρέλα την κράτησε μόνο για λογαριασμό του. Δεν την προσέφερε στη διαχυτική πρόεδρο της Κροατίας, δεν ασχολήθηκε ποτέ και με τον νικητή Μακρόν.
Αφησε να βρέχει πάνω από τα κεφάλια τους και φρόντισε μόνο για λογαριασμό του. Σίγουρα έχει σημασία η τελευταία εικόνα, πόσω μάλλον όταν αυτή φτάνει σε δισεκατομμύρια ανθρώπους.