Εύβοια : «Θερμή» υποδοχή Ξανθού στη Χαλκίδα
Εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης τον περίμεναν έξω από κεντρικό ξενοδοχείο φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό
Με συνθήματα και πανό υποδέχθηκαν συνδικαλιστές του χώρου της Υγείας, τον Ανδρέα Ξανθό χθες Πέμπτη στην Εύβοια, όπου βρέθηκε για να εγκαινιάσει δύο Τοπικές Μονάδες Υγείας, στο Βασιλικό και τη Δροσιά.
Σύμφωνα με το eviazoom.gr, μετά τη τελετή εγκαινίων των ΤΟΜΥ ο υπουργός Υγείας μετέβη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Χαλίδας προκειμένου να παραστεί σε εκδήλωση τη διοίκησης του νοσοκομείου της πόλης και εκεί τον περίμεναν εργαζόμενοι φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της δημόσιας υγείας.
Ο κ. Ξανθός ζήτησε από τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χαλκίδας να συμμετάσχει στην εκδήλωση για να γίνει συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο, ωστόσο ο Γιάννης Αγγελάτος αρνήθηκε λέγοντας «δεν θα έρθω να σας νομιμοποιήσω», ενώ έκανε λόγο για «πανηγυράκι».
- Learning Resources: Όταν τα παιχνίδια νικούν τους δασμούς Τραμπ
- ΕΕ: Επιπλέον 5 εκατ. δαπάνες για μεταφορά στελεχών
- Alpha Bank: Πώς σκιαγραφεί το τοπίο στις αγορές και τις οικονομίες
- Αυστρία: Τέσσερις νεκροί και πολλά προβλήματα στις μεταφορές λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης
- Τα τελευταία λόγια του Έρικ Ντέιν – Οι συμβουλές προς τις δύο κόρες του
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.02.2026]

