Στις Βρυξέλλες ο Χαρίτσης – Επί τάπητος κοινοτικοί πόροι και αναπτυξιακές ανάγκες
Ο κ. Χαρίτσης συνοδεύεται από τον γγ Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ
Τις παρεμβάσεις που έχει κάνει η ελληνική κυβέρνηση για την αποτελεσματική αξιοποίηση των ευρωπαϊκών πόρων, για την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και την αντιμετώπιση των πραγματικών αναπτυξιακών και κοινωνικών αναγκών της χώρας, θα παρουσιάσει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, αύριο, Τρίτη 10 Ιουλίου στη συνεδρίαση της Eπιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ευρωκοινοβουλίου, στις Βρυξέλλες.
Στη συνέχεια, ο κ. Χαρίτσης θα συναντηθεί με την επίτροπο για θέματα Περιφερειακής Ανάπτυξης, Κορίνα Κρέτσου.
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας θα ξεκινήσει τη διήμερη επίσκεψή του στις Βρυξέλλες με την αποψινή ομιλία του σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Βελγίου με θέμα «Οι προκλήσεις μετά την έξοδο από τα μνημόνια: Η αναπτυξιακή προοπτική της Ελλάδας», ενώ αύριο θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη και τους ευρωβουλευτές, Κωνσταντίνα Κούνεβα και Στέλιο Κούλογλου.
Ο κ. Χαρίτσης συνοδεύεται από τον γγ Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Παναγιώτη Κορκολή.
- Λαγκάρντ: Στοχευμένα μέτρα για την ενίσχυση της οικονομίας – Τα τρία σενάρια για ΑΕΠ και πληθωρισμό
- Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η Κέιτ Γουίνσλετ κυνηγάει το Γκόλουμ στη Μέση Γη
- Ο αδιόρθωτος κύριος Λανουά και η χαμένη διαφάνεια
- Δεκάδες χιλιάδες τραγούδια που δημιουργήθηκαν με ΑΙ μιμούνται καλλιτέχνες της Sony Music
- Patriot: Το ερώτημα Κοντιάδη μετά την κατάρριψη των ιρανικών πυραύλων – «Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα μετέχει στον πόλεμο;»
- Άρχισε η δίκη για το ξύλο Φλώρου με Γραμμένο στη Βουλή








