Μέσι: Ήξερα ότι ο Θεός είναι μαζί μας και δεν θα μας άφηνε έξω
Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε με ενθουσιασμό μετά την πρόκριση της Αργεντινής στη φάση νοκ-άουτ των «16», όπου θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία
Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε με ενθουσιασμό μετά την πρόκριση της Αργεντινής στη φάση νοκ-άουτ των «16», όπου θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία.
«Ήμασταν βέβαιοι ότι θα κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Είναι θαυμάσιο που το κερδίσαμε με αυτόν τον τρόπο. Είναι μια μεγάλη νίκη», δήλωσε ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα , ο οποίος σημείωσε το πρώτο γκολ στη νίκη ενάντια στη Νιγηρία (2-1).
«Ήξερα ότι ο Θεός είναι μαζί μας και δεν θα μας άφηνε έξω», πρόσθεσε. «Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που είναι εδώ, για όλες τις θυσίες που έχουν κάνει, αλλά και όσους βρίσκονται στην Αργεντινή και είναι πάντα μαζί μας. Η φανέλα της εθνικής είναι πάνω απ’ όλα».
Ο έτερος σκόρερ Μάρκος Ρόχο σχολίασε: «Είχα πει στα παιδιά ότι θα σημείωνα ένα γκολ. Μετά το παιχνίδι με την Κροατία, ενωθήκαμε από ποτέ. Το γκολ είναι για την οικογένειά μου και γι ‘αυτή την ομάδα που το αξίζει. Πάμε Αργεντινή! Τώρα αρχίζει το Μουντιάλ για εμάς».
- Πόσο χρυσό κατέχουν οι δέκα χώρες με το μεγαλύτερο απόθεμα – Η θέση της Ελλάδας
- Ίντερ – Κόμο 4-0: «Τεσσάρα» και κορυφή για τους «νερατζούρι»
- Μπέτις – Μπαρτσελόνα 3-5: Πεντάρα με σούπερ Φεράν και +4!
- «Ο πατέρας ήταν γεμάτος αίματα» – Τι λέει μάρτυρας της τραγωδίας με το 2χρονο και το πίτμπουλ
- Κίνα: Ο «αναπνευστήρας» της Ρωσίας στον πόλεμο κυρώσεων
- Πυρκαγιά στο Χονγκ Κονγκ: Σκάνδαλο στις παραβάσεις των κανόνων ασφαλείας – Αγνοήθηκαν οι ανησυχίες των ενοίκων



