Ο Λοπετέγκι διάδοχος του Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης
Αναλαμβάνει μετά τη λήξη του Μουντιάλ
Όσο απρόσμενη ήταν η αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν από το πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, άλλο τόσο ήταν και η ανακοίνωση του διαδόχου του.
Δύο μέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ η «βασίλισσα» αιφνιδίασε τους πάντες και γνωστοποίησε την πρόσληψη του Τζουλέν Λοπετέγκι στον πάγκο της ομάδας για την επόμενη τριετία.
Ο 51χρονος ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ισπανίας θα αναλάβει τα καθήκοντα του στους πρωταθλητές Ευρώπης μετά το πέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Οι «μερένχες» θα αποτελέσουν μόλις τον τέταρτο σύλλογο που θα προπονήσει ο Λοπετέγκι μετά τις Ράγιο Βαγιεκάνο (2003), Ρεάλ Μαδρίτης Β (2008-2009) και Πόρτο (2014-2016).
Προτού αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή στους Φούριας Ρόχας το 2016, ο Ισπανός είχε περάσει και από τις μικρότερες ομάδες των Ιβήρων (κ-19, κ-20 και κ-21), κατακτώντας μάλιστα το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2012 με την κ-19, ενώ μόλις ένα χρόνο αργότερα ανέβηκε πάλι την κορυφή της Ευρώπης με την κ-21.
- «Έφυγε» ο Ρολάν Κουρμπίς που είχε περάσει από τον Ολυμπιακό
- Αρχαίος τάφος στην Τουρκία ίσως φιλοξενούσε συγγενή του βασιλιά Μίδα
- Inside Iran’s Most Dangerous Uprising in Decades
- Ανδρουλάκης: Τεράστιες ευθύνες της ΝΔ για τη Mercosur, το ΠΑΣΟΚ δεν θα τη στηρίξει – Πυρά για ΟΠΕΚΕΠΕ
- Πότε θα γίνει η τελευταία επιστροφή ενοικίου – Ποιους αφορά
- Σέρρες: Εισαγγελική έρευνα μετά τις αναφορές του «Χαμόγελου του Παιδιού» για το οικογενειακό περιβάλλον του 16χρονου
