Έκτορας Κουφοντίνας: Νομίζουν ότι θα λυγίσουν τον πατέρα μου μετά από 21 χρόνια στη «17Ν»
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο γιος του Δημήτρη Κουφουντίνα
Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα με αφορμή την απεργία πείνας στην οποία έχει προχωρήσει ο πατέρας του επειδή δεν του έχει χορηγηθεί νέα άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού.
Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook υπογραμμίζει: «Και μια προσωπική απορία: Τι περιμένουν; Τι νομίζουν; Πιστεύουν ότι θα τον λυγίσουν, μετά από 21 χρόνια στην 17Ν και ύστερα από 16 χρόνια στη φυλακή; Αυτό τον άνθρωπο; Βρήκαν τον Κουφοντίνα, για να το παίξουν «σκληροί», αφού πρώτα υπέγραψαν και παρέδωσαν τα πάντα;», έγραψε χαρακτηριστικά ο Έκτορας Κουφοντίνας.
- ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη του in για τις «στημένες» ερωτήσεις στην εξεταστική για υποκλοπές – «Πόση ακόμη δυσωδία…»
- Αγροτικά μπλόκα: το ρήγμα θα παραμείνει
- Απίστευτο ξέσπασμα Λεσόρ: «Σταματήστε να λέτε ψέματα, ούτε εγώ δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω»
- Πώς η αντιεμβολιαστική στάση των ΗΠΑ απειλεί να βλάψει όλο τον πλανήτη
- Από το αρχείο του δήμου Κορινθίων στα Γενικά Αρχεία του Κράτους
- Επίσημο: Φιλικό με την Ουγγαρία για την Εθνική Ελλάδας


