Υπό όρους εγκρίθηκε η προτεινόμενη εξαγορά της Monsanto από τη Bayer
Η Bayer έχει αποκτήσει πλέον σχεδόν όλες τις διαβεβαιώσεις που αποτελούν προϋποθέσεις για το κλείσιμο της συναλλαγής
Υπό όρους έγκριση της προτεινόμενης εξαγοράς της Monsanto έλαβε η Bayer την Τρίτη 29 Μαΐου από την Διεύθυνση Ανταγωνισμού του Υπουργείου Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών (DOJ).
«Η έγκριση του Υπουργείου Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών μας φέρνει κοντά στο στόχο μας να δημιουργήσουμε μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα της γεωργίας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Bayer Βέρνερ Μπάουμαν και πρόσθεσε «θέλουμε να βοηθήσουμε τους παραγωγούς σε ολόκληρο τον κόσμο να αναπτύξουν πιο θρεπτικά τρόφιμα με πιο βιώσιμο τρόπο».
Όπως αναφέρει η Bayer σε σχετική της ανακοίνωση, η εταιρεία έχει αποκτήσει πλέον σχεδόν όλες τις διαβεβαιώσεις που αποτελούν προϋποθέσεις για το κλείσιμο της συναλλαγής. Η εταιρεία αναμένει να λάβει τυχόν εκκρεμείς εγκρίσεις που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της συναλλαγής πολύ σύντομα, προστίθεται στην ανακοίνωση.
Η Bayer θα γίνει ο μοναδικός μέτοχος της εταιρείας Monsanto μετά την παραλαβή των εγκρίσεων που εκκρεμούν. Σύμφωνα με την υπό όρους έγκριση του Υπουργείου Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών, η ενσωμάτωση της Monsanto στην Bayer μπορεί να πραγματοποιηθεί μόλις ολοκληρωθούν οι μεταβιβάσεις στην BASF. Αυτό αναμένεται να συμβεί σε περίπου δύο μήνες.
- Πέρασε από το Βελιγράδι η Ρεάλ (77-73) – Διπλό για την Ντουμπάι στο Μιλάνο (96-78)
- Sing for Greece 2026: Κλείδωσε η 14άδα του τελικού – Αυτά τα κομμάτια προκρίθηκαν από τον Β’ Ημιτελικό
- Πίζα – Μίλαν 1-2: Μόντριτς σαν το παλιό καλό κρασί, «χτύπησε» στο 85′
- Πόσο εξαρτημένη είναι η Ευρώπη από την αμερικανική τεχνολογία
- Χαλ – Τσέλσι 0-4: Άνετη πρόκριση στους «16» του FA Cup
- Ένταση στο ΟΑΚΑ μετά το τέλος παιχνιδιού Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε (pics)








