Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Μέγαρο Μουσικής
Συγκέντρωση καταγγελίας πραγματοποίησαν Πρωτοβάθμια Σωματεία στο Πάρκο Ελευθερίας, δίπλα από το Μέγαρο Μουσικής, ενάντια στη γενική συνέλευση του ΣΕΒ, που γινόταν εντός του Μεγάρου, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ενώ αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν στο σημείο.
«Αγωνιζόμαστε για ένα ταξικό Εργατικό Κίνημα που θα υπερασπίζει τα εργατικά δικαιώματα, θα συγκρούεται με τις κυβερνήσεις, το κεφάλαιο, τους ξεπουλημένους και απεργοσπάστες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ» υποστηρίξαν οι συγκεντρωθέντες.
Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιήσουν αύριο συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΓΣΕΕ και πορεία προς το ΣΕΒ και τη Βουλή με στόχο να «χαλάσουν την αντιδραστική φιέστα τους, δηλαδή της «Κοινωνικής Συμμαχίας»» όπως ανέφεραν.
- Τι είναι το «βουβό κύμα» swell που σκότωσε τον αξιωματικό του Λιμενικού στο Άστρος
- Στη Σάλκε ο Τζέκο (pic)
- Νέα υπόθεση revenge porn στην Κρήτη: Αποπειράθηκε να την βιάσει ενώ έστειλε γυμνές φωτογραφίες σε φίλη της
- Κήρυξη του Δήμου Τήλου σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας
- TeraWave: O Μπέζος απαντά στον Μασκ με δεύτερο ευρυζωνικό δίκτυο δορυφόρων
- ΟΗΕ: 35 εκατομμύρια Νιγηριανοί κινδυνεύουν από λιμό μετά την κατάρρευση της παγκόσμιας χρηματοδότησης
