Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Μέγαρο Μουσικής
Συγκέντρωση καταγγελίας πραγματοποίησαν Πρωτοβάθμια Σωματεία στο Πάρκο Ελευθερίας, δίπλα από το Μέγαρο Μουσικής, ενάντια στη γενική συνέλευση του ΣΕΒ, που γινόταν εντός του Μεγάρου, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ενώ αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν στο σημείο.
«Αγωνιζόμαστε για ένα ταξικό Εργατικό Κίνημα που θα υπερασπίζει τα εργατικά δικαιώματα, θα συγκρούεται με τις κυβερνήσεις, το κεφάλαιο, τους ξεπουλημένους και απεργοσπάστες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ» υποστηρίξαν οι συγκεντρωθέντες.
Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιήσουν αύριο συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΓΣΕΕ και πορεία προς το ΣΕΒ και τη Βουλή με στόχο να «χαλάσουν την αντιδραστική φιέστα τους, δηλαδή της «Κοινωνικής Συμμαχίας»» όπως ανέφεραν.
- Ολόκληρο οπλοστάσιο είχαν οι εκτελεστές που αναλάμβαναν συμβόλαια θανάτου – Η επίθεση στον Λάλα και ο εμπρησμός σε βενζινάδικο
- Οταν ο Τσιτσιπάς έδωσε για δίπλωμα το 2021 και κόπηκε – Είχε αγοράσει Τesla και δεν μπορούσε να το οδηγήσει
- Λίβανος: Οι IDF άνοιξαν πυρ κατά της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ – Ανακοίνωση καταδίκης από την UNIFIL
- Επένδυση Φλωρίδη στη συκοφαντία και τον κοινωνικό αυτοματισμό – «Μαζεύει» τα περί εγκληματικής οργάνωσης
- Η σιωπή του Λανουά για τις επίμαχες φάσεις της Τούμπας δικαιολογεί απόλυτα τις διαμαρτυρίες της ΠΑΕ Άρης
- Πέθανε στα 55 της η συγγραφέας των best seller Σόφι Κινσέλα – H «μητέρα» της shopaholic Μπέκι Μπλούμγουντ

