Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Νεϊμάρ [Εικόνες, βίντεο]
Η επανεμφάνισή του Νεϊμάρ στα γήπεδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου, στο «φιλικό» κόντρα στην Κροατία
Ευχάριστα νέα για την εθνική Βραζιλίας, καθώς ο Νεϊμάρ μπήκε στην τελική ευθεία της επιστροφής του στα γήπεδα.
Ο Βραζιλιάνος σταρ συμμετείχε χτες (22/5) στην προπόνηση της «σελεσάο» σκορπώντας χαμόγελα για την αγωνιστική του ετοιμότητα, ενώ η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες με τον Νεϊμάρ εν δράσει.
Σημειώνεται πως επέστρεψε στη χώρα του, στις αρχές του μήνα, προκειμένου να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του από τον τραυματισμό του στο δεξί πόδι, όπου υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού.
Ο 26χρονος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης από τις 25 Φεβρουαρίου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στις 3 Μαρτίου. Η επανεμφάνισή του στα γήπεδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου, στο «φιλικό» κόντρα στην Κροατία.
- Ενισχύσεις: Ποια ποσά ισχυρίζεται η κυβέρνηση ότι κατέβαλε στους αγρότες [πίνακες]
- Η επιστήμη έχει την απάντηση στο δίλημμα «τσάι ή καφές»
- Συνταξιοδότηση: Σε συνεχή άνοδο οι νέες αιτήσεις απονομής συντάξεων
- Ευλογιά προβάτων: Νοσηλεύεται με συμπτώματα εγκεφαλικού ο κτηνοτρόφος που αποχαιρέτησε με λυγμούς 450 πρόβατα
- Ουκρανία: Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες στο Μαϊάμι, παραμένουν τα «αγκάθια» – Νέα «μαζική» επίθεση της Ρωσίας
- Ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης στη Θεσσαλονίκη – Εκτός έδρας «μάχη» για Παναθηναϊκό, με Ατρόμητο η ΑΕΚ



