Ρέινα, Καναβάρο και Αρόνικα κατηγορούνται για σχέσεις με τη μαφία
Κατηγορίες στον Πέπε Ρέινα, τον Πάολο Καναβάρο και τον Σαλβατόρε Αρόνικα απήγγειλε η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, για σχέσεις των τριών με τη μαφία της Νάπολης
Προβλήματα με τη δικαιοσύνη αντιμετωπίζουν τρεις πρώην και νυν παίκτες που έχουν περάσει από τη Νάπολι, καθώς κατηγορούνται για σχέσεις με τη μαφία της πόλης, Καμόρα.
Ο τερματοφύλακας των Ναπολιτάνων, Πέπε Ρέινα, κατηγορείται για «φιλικές σχέσεις» με τον καταδικασθέντα για οργανωμένο έγκλημα, Γκαμπριέλε Εσπόζιτο, έχοντας ως όφελος οικονομικά προνόμια.
Ο Πάολο Καναβάρο κατηγορείται για απόπειρα πώλησης πολυτελούς ρολογιού μέσω των αδελφών Εσποζίτο, καθώς και για εξασφάλιση εισιτηρίων που προορίζονταν για μέλη της μαφίας, στο όνομα του.
Τέλος, ο Αρόνικα δέχθηκε κατηγορίες για συχνές συναντήσεις με μέλη της Καμόρα.
Οι καταγγελίες προέκυψαν μετά από έρευνα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Νάπολης, με τους τρεις ποδοσφαιριστές να αντιμετωπίζουν μόνο οικονομικές κυρώσεις. Ακόμη, η ιταλική ομοσπονδία κατήγγειλε και τις ομάδες τους, Νάπολι, Σασουόλο και Παλέρμο.
- ΗΠΑ: Δικαστής απαγορεύει στην κυβέρνηση Τραμπ να εξετάσει κατασχεμένες συσκευές δημοσιογράφου
- Βενεζουέλα: Διεξάγω διάλογο «χωρίς φόβο» με τις ΗΠΑ, λέει η Ροδρίγκες
- Γροιλανδία: Δεν συζητήθηκε θέμα κυριαρχίας της με τον Τραμπ, δηλώνει ο Ρούτε
- ΗΠΑ: Πράσινο από το Κογκρέσο στο νομοσχέδιο για τον ρόλο της Αν. Μεσογείου στον διάδρομο IMEC
- Γροιλανδία: «Ψεύδεται» – Με δυσπιστία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι τη δήλωση Τραμπ για «πλαίσιο συμφωνίας»
- Βουλή: Με ψήφους της ΝΔ έγινε δεκτή η πρόταση Μητσοτάκη για τον πρωτογενή τομέα
