Η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατήγγειλε στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο Ολυμπιακό Στάδιο και ζητεί να τους αφαιρεθούν βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα.
Ο Ολυμπιακός συγκεκριμένα ζητεί να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη εναντίον της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ βάσει του άρθρου 15, παράγραφος 4β και να επιβληθεί στις δύο ομάδες ποινή έδρας από 2 έως 4 αγωνιστικές, πρόστιμο μέχρι 250.000 ευρώ και αφαίρεση 3 βαθμών!
Η ομάδα του Πειραιά, παρέδωσε επίσης φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τα επεισόδια. Οι Ερυθρόλευκοι ζητούν και τιμωρία των παρατηρητών με τον ισχυρισμό ότι δεν κατέγραψαν τα γεγονότα και τα επεισόδια στο περιθώριο του τελικού Κυπέλλου.
Η εκδίκαση της υπόθεσης είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (18/5) στις 15:00 στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Βάσει του κατηγορητηρίου, οι δύο φιναλίστ του ΟΑΚΑ απειλούνται με βαρύ πρόστιμο και όχι με κάποια τιμωρία μεγαλύτερου μεγέθους.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.