Χ. Γκότσης: Γιατί δεν προχώρησα στην αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής της FF Group
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς μιλάει για την υπόθεση FF Group
Τους λόγους για τους οποίους η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς δεν προχώρησε στην αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής της FF Group, λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλα τα δεδομένα που βρίσκονταν στη διάθεσή της και τα οποία αποτελούν ένα πρωτόγνωρο σύνολο για την ελληνική αγορά, αναφέρει μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του στο «Βήμα» ο πρόεδρός της Χαράλαμπος Γκότσης.
Ολόκληρη τη συνέντευξη μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ:
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
- Φωτιά στα Καζάνια στο Πέραμα: «Κλείστε τα παράθυρα των σπιτιών σας» – Ήχησε το 112
- OnlyFans: Πόσο απειλούνται οι δημιουργοί του με «φόρο αμαρτίας»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)










![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-121x85.jpg)





![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)








































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442