«Πάνοπλος» για το «διπλό» ισοφάρισης ο Παναθηναϊκός
O Τσάβι Πασκουάλ έχει την τύχη να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες της ομάδας
Για την… ζωή του αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός απόψε (27/4, 22:00) κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Παλάθιο», με σκοπό μόνο τη νίκη που θα τον κρατήσει ζωντανό στη διεκδίκηση της πρόκρισης στο φάιναλ φορ.
Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση στο 1ο ματς της Μαδρίτης, ωστόσο κάποια μεγάλα σουτ της Ρεάλ και κάποια δικά του λάθη προς το τέλος της αναμέτρησης δεν του επέτρεψαν να φύγει με το «ροζ» φύλλο του αγώνα. O Τσάβι Πασκουάλ έχει την τύχη να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες της ομάδας.
Η Ρεάλ Μαδρίτης, ξεχειλίζει από αισιοδοξία μετά την επιστροφή του Σέρχιο Γιουλ και στοχεύει στην νίκη που θα την στείλει από το σημερινό ματς στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο θα παραταχθεί με τις γνωστές απουσίες των Καμπάτσο και Κούζμιτς.
Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας, η Κίμκι υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (20:00), στον ρωσικό εμφύλιο των πλέι οφ της Euroleague. Οι γηπεδούχοι με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στο «τιμόνι», κυνηγάνε την υπέρβαση κόντρα στη «ρωσική αρκούδα» που αποτελεί ούτως η άλλως το φαβορί στη σειρά.
Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Χάινς και Ντε Κολό, όπως είναι γνωστό, ενώ η Κίμκι θα είναι πλήρης.
- ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης «ανοίγεται» στα αριστερά του, ο Δούκας «δεν κάνει πίσω» και ο Γερουλάνος (ξανά) μιλά για τη «βελόνα»
- Σε εξέλιξη η μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο πλαστικών στις Αχαρνές – Καπνοί και αλυσιδωτές εκρήξεις
- Αυτοδύναμη είναι σήμερα μόνο η ανάγκη πολιτικής αλλαγής
- Τα «παιδικά» που μας μεγάλωσαν ήταν του Ρότζερ Άλερς: Πέθανε ο συν-σκηνοθέτης του «Βασιλιά των Λιονταριών»
- ΑΕΚ: Καρέ τερμάτων μετά από 25χρόνια – Ο Γιόβιτς έγραψε ιστορία κόντρα στον Παναθηναϊκό (pics, vids)
- e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Οι ημερομηνίες για τις πληρωμές


